İkisi de alkışı hak etti
Beşiktaş ile Bursaspor sergiledikleri performansla göz doldurdu. Maçın kötüsü hakemdi, sadece idare etti
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Şubat 2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015 01:58
İki takımı da kutlamak lazım. Ancak şunun da altını çizelim; hakem hariç.
Bursaspor'u yorumlarken hemen hemen her hafta aynı şeyleri söylüyoruz. Oynadıkları her maçta keyif veriyorlar, hem kendileri hem rakip bol pozisyon buluyor.
Bu maçta da sürpriz olmadı. Tartışılacak çok pozisyon var.
Rezalet bir zemin ve rüzgar da oyuncuların performansını etkiledi.
Maçın manşeti Gökhan Töre: 3 Bursaspor: 2 Sağla gol attı, solla asist yaptı.
Penaltı pozisyonunda yine pası veren Gökhan. Bir oyuncunun takımı adına maçı aldığını gördük.
Bence Bursaspor'u yenen Gökhan oldu.
Hakem saçmaladı
Hakem kötüydü. Penaltıyı verdivermedi bunu tartışmam. Ama Fernandao'yu uçan tekmesi sonrası neden atmadığını izah etsin.
Maksimum şunu söyleyebilir; ayağını kaldırdığını gördüm ama değdiğini görmedim. Hakem Fernandao'yu oyunda tutarak zaten dağıldı. Saçmaladığının o da farkına vardı. Tartışmaya çok açık bir pozisyonda da penaltı verdi. Penaltı pozisyonu griydi. Bu pozisyonu Beşiktaş 2-1 öndeyken çalmazdı.
Bana göre maçın 3 dakika uzaması da yanlıştı. Maçı idare etti.
Çok çok önemli bir 3 puan Beşiktaş adına. F.Bahçe'nin lider olmasından sonra Beşiktaş tedirgindi.
Ancak Gökhan Töre oynamasa Beşiktaş zor kazanırdı.Beşiktaş maç kazanıyor ama bildiğimiz yüksek tempolu rakibi sindiren Beşiktaş değil. Tamam Bursa iyi takım ama Beşiktaş rakibini sindirmiyor, sindiremiyor. Bir ara iki yarıda da 30'ar dakika rakiplerini sindiriyorlardı.
Tebrikler Şenol Güneş
Şenol Güneş'i tebrik ederim, lige renk katıyor. Bursa kendini biraz geliştirirse bu takım 3-4 yıl lige damga vurabilir.
UEFA'dan ceza aldıkları için önümüzdeki sezon Avrupa'ya gidemeyecek olmalarına rağmen bu performansları çok önemli. Benim aldığım duyumlara göre Bilic sezon sonu İngiltere'ye gidiyor.
Beşiktaş için en büyük aday ise Sergen Yalçın.
DİĞER HABERLER
-
The Sun gazetesi Beşiktaş’ın, bonservisi küme düşen Wolfsburg’da olan Andreas Skov Olsen için harekete geçtiğini öne sürdü. 26 yaşındaki Danimarkalı kanat oyuncusu, kış transfer döneminde Glasgow Rangers’a kiralandı -
Son dakika BJK haberleri... A Spor muhabiri Efecan Öztürk, Beşiktaş'tan ayrılacak futbolcuyu ve transfer listesindeki isimlerle ilgili son gelişmeleri canlı yayında aktardı. İşte siyah beyazlı ekibin transfer gündemine dair son durumlar... -
Beşiktaş'ın 2026-2027 sezonu yurt dışı kamp çalışmalarının programı belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları için 27 Haziran Cumartesi günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelecek.