Anadolu Efes'te Darius Thompson ile yollar ayrıldı
Son dakika spor haberleri: Anadolu Efes, ABD'li oyuncu Darius Thompson ile yollarını ayırdığını açıkladı.
- Basketbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 11 Temmuz 2025, 13:24
Anadolu Efes'te yeni öncesinde kadro çalışmaları devam ediyor. Lacivert-beyazlı ekip, takımda 2 sezondur forma giyen Amerikalı guard Darius Thompson ile yollarını ayırdı. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "2023-24 sezonu başında takımımıza katılan Darius Thompson ile yollarımız ayrılmış bulunmaktadır. Euroleague'de 2024-25 sezonunda 39 karşılaşmada forma giyen Thompson, ortalama 26.19 dakika süre alarak maç başına 9,5 sayı, 2,0 ribaunt ve 4,5 asist ortalamaları ile mücadele etti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ise 31 karşılaşmada görev alan Thompson, 21.06 dakika ortalama süre ile 6,0 sayı, 1,8 ribaunt ve 3,9 asist ortalamaları üretti. Thompson, 2024-25 sezonu başında takımımız ile Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci yaşadı. Darius Thompson'a takımımıza katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, milli takımın Avrupa Şampiyonası'nda final oynama başarısını yeni idrak ettiklerini dile getirdi. -
Galatasaray MCT Technic Erkek Basketbol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Errick McCollum, NBA Avrupa projesinin başarılı olacağını düşünüyor. -
21 Eylül'de gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda Ali Koç'u 257 oyla geçerek Fenerbahçe'nin 34'üncü başkanı olan Sadettin Saran, koltuğa oturduğu günden bu yana üçüncü kez kupa sevinci yaşadı.