Aktaş: Tarih yazdık
Denizli temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Basket bu yıl en alt basamaktan başlayıp yaptığı müthiş çıkışla üst üste dördüncü sezonda da ligde kalmayı garantiledi.
- Basketbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 08 Mayıs 2025, 06:50
Denizli temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Basket bu yıl en alt basamaktan başlayıp yaptığı müthiş çıkışla üst üste dördüncü sezonda da ligde kalmayı garantiledi. Takımı düşme tehlikesini atlattıktan sonra görüşlerini paylaşan Antrenör Zafer Aktaş, tarih yazdıklarını söyledi. Aktaş, "Ben bu çocuklarla gurur duyuyorum. Bunların eseri. İnanılmaz bir aile olduk" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) tarafından 2026 "Onur Listesi"ne (Hall of Fame) seçilen ilk Türk sporcu olarak tarihe geçen Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, konuya ilişkin açıklamada bulundu. -
Fenerbahçe Spor Kulübü heyeti, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu’nu makamında ziyaret etti. İşte detaylar... -
Avrupa Ligi'nde bugün Fenerbahçe Beko, 20.45'de İspanya'nın Barcelona takımını ağırlayacak.