Olympiakos'tan Ergin Ataman'a sert tepki
Yunanistan Basketbol Ligi finallerinde Panathinaikos'a karşı 5 maçlık seride 1-0 öne geçen Olympiakos, ilk maçın sonunda hakemler hakkında koridorda şikayetlerde bulunan Ergin Ataman'ı Yunanistan Basketbol Federasyonu'na şikayet etti.
- Basketbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Haziran 2024 15:12
"HAKEMLERE KARŞI ŞİDDETİ TEŞVİK EDİYOR"
Kırmızı beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Yunan Ligi'ni derinden ve doğrudan aşağılamaktadır. Keyfi ve iftira niteliğindeki açıklamalarla Panathinaikos aleyhine kasıtlı olarak yanlış kararlar verildiği suçlamasında bulunmaktadır. Bir suç örgütüne katılmış gibi gösterdiği Olympiakos'un prestijini, güvenilirliğini ve itibarını karalamakta, aşağılamakta ve hakaret etmektedir. Hakemlere karşı sözü veya başka türlü şiddeti teşvik ve tahrik etmektedir." denildi.
OLYMPIAKOS: "ATAMAN SAHADA OLMASIN!"
Olympiakos, Ergin Ataman'ın federasyon tarafından cezalandırılmasını ve 2. maçta saha içerisinde olmamasının yanısıra hakemleri eleştiren Panathinaikos İletişim Direktörü Dimitri Kontos'un da cezalandırılmasını talep etti.
"TAHRİKLERE KAPILMAYIN!"
Öte yandan, Spor ve Dostluk Salonu'nda oynanacak 2. maç öncesi Olympiakos, taraftarlarını Panathinaikos cephesinden yapılacak tahriklere uymaması konusunda da uyardı.
DİĞER HABERLER
-
Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde (BCL) 2025-2026 sezonu ile "BCL On Yılın Ödülleri" sahiplerini buldu. İşte detaylar... -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 30. ve son hafta mücadelesi bugün saat 19.00'daki A.Efes-B.Çekmece maçıyla başlayacak. -
Basketbol Süper Ligi'nde hafta sonu oynanacak maçların ardından ligin en köklü temsilcilerinden Karşıyaka, Petkimspor ve Mersinspor'dan biri küme düşecek. Pazar günü Karşıyaka-Bursaspor, Tofaş-Aliağa Petkimspor ve Trabzonspor-Mersinspor maçları aynı saatte oynanacak. Normal sezonda 3 takımın kendi aralarında oynadıkları maçlarda atılamayan 1 sayı bile lig bitiminde kulüplerin kaderini belirleyecek. Karşıyaka ve Petkimspor'un ikili averajı eşitken, Petkim iki takım arasında oynanan maçlarda daha çok sayı attığı için averaj hesabında önde.