Gökhan İnler: Manu’ya rakip olacağız
Gökhan İnler: Kopenhag’ı eleyip Manchester United’la eşleşmek istiyoruz.
- Başakşehir Haberleri
- Giriş Tarihi: 03 Ağustos 2020 06:50
Beşiktaş'ın ardından Başakşehir ile de şampiyon olan Gökhan İnler, açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışının zorlu geçtiğine değinen İnler, "Yarışta 5-6 takım vardı. Herkes şampiyonluk için koştu. Pandemi döneminde ise her şey değişti. Bu sezon kimsenin taraftarı yoktu. Biz de iyi bir oyun sergiledik ve sonunda kupayı kaldırdık" dedi. Artık Avrupa Ligi'ne odaklandıklarını dile getiren İnler, "İyi bir takımız. Kopenhag maçına herkes hazır olacak. İnşallah geçeriz ve Manchester United'a rakip oluruz. 8'li finallerde her şey olabilir" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası zaferinin ardından RAMS Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı. -
Başakşehir’deki kiralık döneminin ardından G.Saray’a geri dönen Kazımcan Karataş’ın bonservisini almak için turuncu-lacivertliler girişimlere başladı -
AMS Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası’nı Trabzonspor’un kazanmasının ardından Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etti. Trendyol Süper Lig’de 5. sırada tamamlayan turuncu-lacivertliler, kuruluşundan bu yana 12. sezonda 10. kez Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etti.