Barcelona'dan Vilanova'ya vefa
Barcelona Kulübü, Joan Camper Spor Tesisleri'ndeki bir sahaya, geçen yıl vefat eden teknik direktörleri Tito Vilanova'nın adını verdi.
- Barcelona Haberleri
- Giriş Tarihi: 20 Şubat 2015, 19:00
Vilanova'nın adının antrenman tesislerindeki bir sahaya verilmesi nedeniyle düzenlenen törene katılan Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, "Her nesilden gençler bu çimlere bastıklarında Tito'nun kim olduğunu bilmeli. Büyük bir teknik direktör ve büyük bir Barcelonalı. Onun ve diğer Barcelonalıların sayesinde futbol anlamında bir çıta atladık" dedi.
Törene katılan Vilanova'nın eşi Montse Chaure de "Tito burada kendini evinde gibi hissediyordu. Bu saha onu hatırlamanın en iyi şekli. Topun sesini dinlemeye devam edecek" dedi.
Futbolcu olarak kariyerine 1988 yılında Barcelona alt yapısında başlayan ve futbolu bıraktıktan sonra Katalan kulübünün teknik kadrosuna dahil olan Tito Vilanova, 2012-2013 sezonunda Barcelona'nın teknik direktörlüğünü yapmıştı.
DİĞER HABERLER
-
İspanyol devi Barcelona, Hollandalı futbolcu Frenkie de Jong ile 2029 yılına kadar sözleşme uzattı. İşte detaylar... -
İspanya La Liga’nın'nın 10. haftasında Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya geldi. Sezonun ilk El Clasico'sunu kazanan 2-1'lik skorla Arda Güler'in forması giydiği Real Madrid oldu. İşte detaylar... -
Barcelona, 22 Kasım'da Athletic Bilbao ile yenileme çalışmalarının tamamlandığı Spotify Camp Nou'da oynayacak.