Son dakika spor haberleri | Berke Akçam'dan altın madalya!
Atletizmde Avrupa şampiyonluğu bulunan milli sporcumuz Berke Akçam, Dünya U20 Atletizm Şampiyonası’nda 400 metre engellide altın madalya kazandı. Normal yarışı ikinci sırada tamamlayan Berke, rakibinin diskalifiye olmasıyla yarışı lider tamamladı ve altına uzandı.
- Atletizm Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Ağustos 2021, 15:59
- Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2021, 16:37
DİĞER HABERLER
-
Muş’un rekortmen atletleri Derya Kunur ve Elif Akçiçek, 14 Aralık’ta Portekiz’de düzenlenecek Avrupa Kros Şampiyonası’nda madalya ve rekor hedefliyor. İşte detaylar... -
17 yaşındaki milli atlet Koray Uygun, babasının antrenörlüğünde hazırlıklarını sürdürüyor. Balkan Şampiyonu genç sporcu, 2026 Dünya Atletizm Şampiyonası ve 2028 Olimpiyatları için hedef belirledi. İşte detaylar... -
Bu sezon dördüncü kez düzenlenecek olan Salomon Çeşme Yarı Maraton’u 9-10 Mayıs tarihleri arasında koşulacak. Katılımcılar, 21K, 10K ve 5K olmak üzere üç farklı mesafede koşacak. Çeşme’nin ihtişamlı manzarasını gözler önüne serecek yarışta kayıtlar başladı.