Ramil Guliyev Brüksel'de 2'nci oldu
Milli sporcu Ramil Guliyev, Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından düzenlenen Elmas Lig'in 14. ve son ayağındaki 200 metre yarışında 2'nci oldu.
- Atletizm Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Eylül 2019, 22:15
Milli sporcu Ramil Guliyev, Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından düzenlenen Elmas Lig'in 14. ve son ayağındaki 200 metre yarışında 2'nci oldu.
Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleştirilen sezonun final etabında erkekler 200 metrede piste çıkan Ramil Guliyev, 19.86 saniyeyle ABD'li Noah Lyles'ın (19.74) arkasında 2'nci sırayı aldı.
Dünya ve Avrupa şampiyonu Ramil'in sezonun kendi adına en iyi derecesini koştuğu yarışta Kanadalı Andre de Grasse da 19.87'lik derecesiyle 3'üncülüğü elde etti.
DİĞER HABERLER
-
Milli atlet Berke Akçam, Riyad’daki 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda 400 metre engelde altın madalya kazanırken, Tuğba Güvenç gümüş, İsmail Nezir ise bronz madalyayla Türkiye’ye kürsü sevinci yaşattı. İşte detaylar... -
Bu sezon dördüncü kez düzenlenecek olan Salomon Çeşme Yarı Maraton’u 9-10 Mayıs tarihleri arasında koşulacak. Katılımcılar, 21K, 10K ve 5K olmak üzere üç farklı mesafede koşacak. Çeşme’nin ihtişamlı manzarasını gözler önüne serecek yarışta kayıtlar başladı. -
Muş’un rekortmen atletleri Derya Kunur ve Elif Akçiçek, 14 Aralık’ta Portekiz’de düzenlenecek Avrupa Kros Şampiyonası’nda madalya ve rekor hedefliyor. İşte detaylar...