ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Karanlık işler oluyor

- Polat'ın Sezgin'den niye vazgeçemediğini, Hakan'ı niye temizlediğini anlatması lazım
- G.Saray'da karanlık işler sürüyor. Bu karanlık işler Rijkaard ve Neeskens'in de başını yer

_Galatasaray'da Hasan Şaş'ın ardından Ümit Karan ve Aykut'un gönderilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bence yanlış. Bu kararları Rijkaard'ın vermesi lazım. Bu kadro Rijkaard'ın önüne konur ve o da kararı verir. Rijkaard kafasında belli bir futbol anlayışı olan ve futbola göre oyuncu arayan bir hoca. Adama göre futbol oynatan değil. Gittiği her yerde kendi futbolunu oynatıyor. Bu nedenle 'eldeki bu malzeme' dersin o da karar verir. Bakarsın Rijkaard, Hasan Şaş'ı tutar, Arda'yı yollar. Mesela! Bir yandan kafasında belli bir futbol anlayışı olan bir hocayı getireceksin öte yandan da o gelmeden bazı futbolcuları göndermeye kalkacaksın. O zaman 'işin içinde başka bir şey var' demektir. Aykut, Ümit Karan ve Hasan Şaş futbollarından dolayı temizlenmiyor. Başka bir sebep varsa da bunu açıklarsın. Hakan Şükür niye gönderiliyor? Kapıların arkasında bir milyon laf var, kapıların önündeki laf, "Hakan'ın heykelini dikelim, Hakan'ı menajer yapalım, Hakan'ı Rijkaard'a yardımcı yapalım." Kimse kimseyi kandırmasın ya mertçe ortaya çıkıp açıklama yapsınlar biz de bilelim ya da ne gerekiyorsa onu yapsınlar.

_Polat, eski futbolcular arasından bir sportif direktör arayışı içinde olduklarını söyledi. Bu Hakan olabilir mi?
Bilmiyorum. "Bu adamın Florya'ya ayak basması zararlı" deyip Galatasaray'ın ona en ihtiyacı olduğu dönemde kesip atılıyor. Hakan olsa bu sene Galatasaray şampiyon olurdu. Galatasaray'da bir takım karanlık işlerin devam ettiği muhakkak. Bu karanlık işler yarın Rijkaard'ın da Neeskens'in de başını yer. Sen böyle bir beyaz sayfa açıyorsan artık her şey açık ve şeffaf olmalı. Kimse hiçbir şeyi gizlemesin. Adnan Sezgin'in ayağını kesemediğin Florya'dan Hakan Şükür'ün ayağını kesiyorsan bana bunu anlatman lazım. İkisini de anlatman lazım. Adnan Sezgin'den niye vazgeçmiyorsun, Hakan Şükür'ü niye temizledin?

HİDAYET DEĞİŞTİ
_NBA'de Mehmet Okur'un ardından Hidayet Türkoğlu da finalde oynama başarısını gösterdi. Dünyanın en iyi basketbolcularının yer aldığı NBA'de kalıcı olmalarını ve bugün geldikleri noktayı büyük bir başarı olarak değerlendirebilir miyiz?
Çok önemli. Türk basketbolcularının NBA'de oynaması hakikaten büyük bir iş.

_Bir önceki final maçında Hidayet takımının en skorer ismiydi.
Sacramento'da oynarken Hidayet'in ödü patlıyordu. Kendisine gelen topu; ateşten top gibi hemen elinden çıkarmaya bakıyor, yanındaki adama vermeye çalışıyordu. Şimdi sorumluluğu üzerine alıyor. Sorumluluğu üzerine alınca da nasıl büyük basketbolcu olduğu da ortaya çıktı. Bu Hidayet devam etseydi şimdiye kadar çoktan Türkiye'ye dönmüştü. Böyle oyuncu 10 bin tane var Amerika'da. Aldığı topu birine verecek. Her sene Amerikan Kolejleri'nden 3 bin 500, 4 bin adam basketbolcu olarak mezun oluyor. NBA'de açılan yer sayısı 15. Böyle bir tarla ve bu kadar az bir alıcının arasında devam etmek için sorumluluğu alan ve taşıyan bir oyuncu olduğunu göstermen lazım. Hidayet bu havaya girdi ve girince de gücü ortaya çıktı. Şimdi takımının vazgeçilmezlerden birisi.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Şener yanlış yaptı   / 10-06-2009
 Fener'i de satar   / 09-06-2009
 Sokaklar boştu   / 03-06-2009
 Kötünün iyisi   / 02-06-2009
 Kötüye gider   / 27-05-2009
 Korkak Denizli   / 26-05-2009
 Ligi Allah korudu   / 20-05-2009
 Beşiktaş avantajlı   / 19-05-2009
 Barışmaları zor   / 14-05-2009
 Son sprinti yok   / 13-05-2009
 
 
Fener'e almazdım
Karanlık işler oluyor
Dört Ronaldo bir Hagi etmez
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital