ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Dört Ronaldo bir Hagi etmez

_Biz Topuz'u konuşurken, dünya Kaka ve Ronaldo'nun fahiş fiyatlarla Real Madrid'e gitmesini tartışıyor. İki oyuncu için 160 milyon euro'yu geçen bir bedel söz konusu. Dünya transfer piyasasının geldiği nokta ilgili neler söyleyeceksiniz?
Futbol endüstriyel olduğunu söylüyoruz ama bu endüstriyel futbolu da aştı, bu artık sapıklığa geldi. Bir defa Ronaldo bu kadar edecek bir adam değil. Akşam 'Ronaldo'nun maçı var' diye kalkıp televizyon başına geçme hissi duyduğumu hatırlamıyorum. 4 Ronaldo bir tane Hagi etmez. Manchester United'da ne işe yaradı ki!.. Real Madrid'in yeniden başkanlığına gelen Perez şov yapıyor herhalde. 160 milyon euro kulübün kasasında yok. Belli ki borç alacaklar. Nereden alacaklar; bankadan. Bu transfer haberini verdikleri akşam CNN İnternational'da iki spiker arasında çok hoş bir diyalog vardı. Haber spikeri bunlar üstelik. Yorumcu değil. Bir yandan da çağdaş televizyon haberciliğinin nasıl olması gerektiği konusunda da derstir. Kadın spiker diyor ki "Topun peşinde koşmaktan başka bir özelliği olmayan bir adama 94 milyon euro verilir mi?" Erkek spikerin cevabı: "Topun peşinde koşmaktan başka bir işi olmayan bir futbolcu için Real Madrid'e 94 milyon euro kredi açan bankalar, küresel kriz yüzünden batma tehlikesi içindeki şirketlere de acaba bunun 10'da biri krediler veriyor mu?" Olayın boyutlarını iki spiker çok güzel anlattı. Mesaj yerindeydi.

TORİNO'LU ŞABAN!
Türkiye'de bu kadar haber bülteni izliyorsun, böyle bir sunuma şahit oldun mu hiç!.. Onun için Türkiye'de haberler böyle. "Haberlerde birinci oldum" diyor, kıyametler kopuyor, reytingine bakıyorsun; üç. Bu reyting ile birinci olsan ne olacak, sonuncu olsan ne olacak!
- Ben Türkiye'nin en çok satan gazetesiyim.
- Kaç satıyorsun?
- 50 bin.
- Cehenneme kadar yolun var!
5 milyon satıyorsan Türkiye'nin en çok satan gazetesi olmak gurur verici bir şey. Ama 500 bin satıyorsan değil. 50 bin satıyorsan hiç değil.

_'Türk oyuncular niye bu kadar etmiyor?' diye de düşünüyor insan! Dünya çapında yetenekli oyuncu yetiştiremiyoruz mu? Yoksa bir pazarlama sorunumu var?
Bu tamamen bir pazarlama meselesi. Biz hiç böyle pazarlayamıyoruz.

_Son dönemde ismi en çok konuşulan yıldızların başında gelen Arda için hiç böyle rakamlar konuşulmuyor.
Biz kendi yeteneklerimizi yerin dibine sokmaya bayılıyoruz. Hakan Şükür bana sorarsan Türkiye'nin gelmiş geçmiş yetiştirdiği en büyük futbolcudur. Ona takılan lakap ne: Torino'lu Şaban!.. Nasıl satacaksın Hakan Şükür'ü 50 milyon euro'ya? Torino'lu Şaban'ı!.. Kendi memleketinde sen adamı alay konusu edersen el oğlu ona niye kıymet versin ki!..






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Şener yanlış yaptı   / 10-06-2009
 Fener'i de satar   / 09-06-2009
 Sokaklar boştu   / 03-06-2009
 Kötünün iyisi   / 02-06-2009
 Kötüye gider   / 27-05-2009
 Korkak Denizli   / 26-05-2009
 Ligi Allah korudu   / 20-05-2009
 Beşiktaş avantajlı   / 19-05-2009
 Barışmaları zor   / 14-05-2009
 Son sprinti yok   / 13-05-2009
 
 
Fener'e almazdım
Karanlık işler oluyor
Dört Ronaldo bir Hagi etmez
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital