Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Ulubatlı Birand

Ustam Mehmet Ali Birand şaşırttı beni. Maçın başlamasına dakikalar kala kameralar tribünleri çekiyor, orada bii baktım Mehmet Ali Abi amigo olmuş, sarı kırmızı bayrak sallıyor. Yüzünde de hin mi hin bir ifade. Sankim Mektebi Sultani (Galatasaray Lisesi) günlerine dönmüş, 19 Mayıs törenlerinde rol gereği Ulubatlı Hasan'ı canlandırıyor.

LAY LAY LOM
Onu öylesine afacan, coşkulu, hınzır telaşlarda görünce aklıma sevgili kardeşim Deniz Arman geldi. O, Kanal D hafta sonu haberlerini sunmak için stüdyoda ter dökerken, esas "enkırmen" Birand maçta lay layda.

MUMYALAR MÜZESİ
Sonra kamera pan yaptı Osman Yağmurdereli'yi gösterdi bize. Sağlık sıhhat şifa dolu yüzüne baktım çook sevindim. Ardından bakanlar, başkanlar, sanatçılar, eski teknik adamlar filan da suret suret görükünce "Yönetmen Musa Çözen bize Madam Tuseud müzesini mi gösteriyor ne?" dedim içimden. Her karede, her kerede bir ünlü yüz görünce başka ne denir ki?

KAPANIP AÇILAN
Derken maç başladı, Cimbom saldırıları dalga dala yürüdü. Fenerbahçe ilk rauntlarda gardını alıp rakip yoran boksörler gibi kapanıp, rüzgarını kesmek istiyordu rakibin. 25 dakika kadar bu böyle gitti ama ne zaman ki Ümit Karan'ın kendine gelişi büyük şans, direkten dönmesi büyük şanssızlık olan topuna kadar.

ORTAM YUMUŞATMACA
Fener baktı ki işin şakası yok hemen karşı atağı koydu ama kıl payıyla kendi kalesine değil kornere attı. Hemen ardından da Nonda'nın şutu acuk üstten dışarı gidiverdi. Sonra bereket versin ki Lugano'nun geçici sakatlığı çıktı da ortam biraz sakinledi.

KOMİK GOL
Sonrasında 3-5 dakika geçti geçmedi Edu-Volkan ikilisi çıktı sahneye. "Haybeden bir gol nasıl yenir?" başlığıyla futbol okullarında ders niyetine okutulacak bir gol hediye ettiler Galatasaray'a. Golün komikliğine takımın başındayken genellikle Almanya'da olan, işten ayrılınca ise İstanbul'a dönüp takımı izleyen Kalli hocayla zarif eşi bile güldü. Devreyi devirdikten sonra belki bir şeyler olur diye bekledik ama ııhh. Bu Fenerbahçe'den bir cacık olamıyordu bir türlü.

KAYIP BÜYÜK
Semih'in girip Kazım'ın çıkışı da çok bir şey yapmadı. Daha sonraki dakikalarda da heyecanı arttıran ama skoru değiştirmeyen bir dolu pozisyon oldu karşılıklı. Ve neticede tuhaf, gereksiz, komik yenmiş bir golle sadece Fener için sadece maç ya da liderlik değil muhtemelen koca bir sezon, yani şampiyonluk gitti.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Horoza kravat!   / 20-04-2008
 Düğün Var   / 14-04-2008
 Teslim olmadık   / 09-04-2008
 Bıdı bıdı çekirge   / 06-04-2008
 'Lost'lar ve dostlar   / 03-04-2008
 Alyans Adam   / 30-03-2008
 Eyy Baba Sultan!..   / 22-03-2008
 Zemin kötüydü   / 17-03-2008
 Pes Tel Manisa   / 10-03-2008
 Espanyolaaaa!..   / 05-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu

Terim fena sinirlendi
MİLLİ Takımlar Teknik...
Sezona bedel gol
12 haftadır suskun olan Kongolu...
Stres attım!
Kırmızı kart cezası nedeniyle 4...
Yol gözüktü
Trabzonspor' da Erdinç, Musa,...