Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Teslim olmadık

Maçı seyrettiğim arkadaş evinde kim varsa tedirgin. "Eyvaaah, adamlar anında muhasara altına aldı Fener'i. Sağdan soldan akınlarla esir ettiler bizi bak" diye Hayıflanıyordu. Ben de göğsümü şişirip sesimi davudileştirerekten; "Mesele esir düşmekte değil mesele teslim olmamakta" şişinmelerindeyim.

SÜS KIZLARI
Aslına bakarsan söylenenler doğru. Kalabalıklarıyla, kabalıklarıyla, güçlü kasalarıyla, gazeteleri, radyoları, TV kanallarıyla esir almışlardı bizi gillerinde. Lakin Fenerbahçemiz teslimiyeti kabul etmeyecekti elbet. İlk dakikaların en güzel tarafı tribünleri 'süsleyen' memleket kızlarımızın görüntüleriydi. Kameramanlar sanki tüm dünyaya "Gözünüz güzellik, zarafet, hoşluk" görsün demek için kızlarımızı zumluyor, yönetmen de onları seçip getiriyordu ekrana.

ÇORAP SÖKÜĞÜ
O güzelliklere sahanın, stadın, atmosferin görkemi de eklenince umutla, mutlulukla, inançla başladık. Lakin heyhaaat, daha 4. dakikada içimize gemi çapası gibi oturan bir gol yedik. Hem de hayrettir; kendi kalemize kendimiz değil bu defa rakip oyuncu attı golü. Takımın morali anında çökecek, goller çorap söküğü gibi gelecek sandım yalan yok. Dakikalar ilerledikçe korktuğumuz olmadı ama Fenerbahçe de birkaç yoklama vuruşu dışında fazla bir şey yapamadı.

2. YARI BEKLENTİSİ
Soyunma odasından çıkıp tekrar sahaya yayılan topçularımıza güvenimiz yeniden avdet etmişti. Zaten Fenerbahçe bu sezon 2. yarılarda şahlanışların takımı değil miydi? Zico yine tılsımlı sözler etmiştir, takımın moral motivasyonunu ateşlemiştir diye düşünüyorduk.

"İLERİİİ"
İlk 15 dakika fazla bir şey olmayınca Kezman'ı alma hamlesini gerçekleştirdi hoca. Kaptan Alex bile kaybedecek bir şey olmadığını tekmil takımın hücuma kalkması gerektiğini ancak anladı ve el kol hareketleriyle "ileriii" emri verdi.

CAN SAĞLIĞI OLSUN
"Verdi de ne oldu?" diyeceksiniz. Aslında çok şey oldu. Fenerbahçe inanılmaz bir baskıya başladı. Sanki o rakip saha Saracoğlu'na döndü Adamlar müthiş bunaldılar. Seyircileri, kenar yönetimleri ezim ezim eziliyordu. Ama atamayana atarlar kuralı işledi ve bizim yapamadığımızı yapıp onlar havalandırdı filelerimizi. Neticede yenildik lakin ezilmedik. Başta da söylediğim gibi esir düştük belki ama teslim bayrağı çekmedik. Canımız sağ olsun.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bıdı bıdı çekirge   / 06-04-2008
 'Lost'lar ve dostlar   / 03-04-2008
 Alyans Adam   / 30-03-2008
 Eyy Baba Sultan!..   / 22-03-2008
 Zemin kötüydü   / 17-03-2008
 Pes Tel Manisa   / 10-03-2008
 Espanyolaaaa!..   / 05-03-2008
 Doldur boşalt   / 02-03-2008
 Sarı kırmızı maç   / 28-02-2008
 Harakiri   / 24-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Şansa bak
Sakatlanan Cudicini 26' da yerini...
Cuper hazır kıta
Şu anda Parma takımında olan...
Kadlec bitti
Kara Kartal, 24 yaşındaki genç...
Rota Chilas
Bordo-mavili yönetim, Guimaraes'...