Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Eyy Baba Sultan!..

Gençler bilmez. Kasımpaşa'da mukim ama tüm 'Alemin' güzel bir abisi, Baba Sultan lakaplı gerçek bir kabadayı vardı. Nur içinde yatsın Sultan Demircan'dı adı. Kasımpaşa'nın eli açık, yüreği çatal, bedeni kayadan delikanlısı olarak büyüdü, nam saldı. Tophane Tayfun Kulubü'nde de çok emeği vardır ama Fenerbahçe aşkı başkaydı Baba Sultan'ın.

Cemil'i kaçırdı
Bütün zamanların has futbolcularından Cemil Turan'ın, Galatasaray yerine Fener'e gelişinde fevkalade çabalar gösterip, karşı çıkanlara da özel 'ikna yöntemleri' uyguladıydı.


Aferin dedim
Düneyin Kasımpaşa sahaya; "Şampiyonlar Ligi'nde yolun açık olsun Fenerbahçe" pankartıyla çıktı, yüreğim tereyağ kıvamı aldı. Hem aferin çektim, hem de; "Bu delikanlılar atasını, abisini unutmamış. Baba Sultan'ın kemiğini sızlatacak bir performans göstertmeyecek bize karşı" dedim.

Sonuncu mu, lider mi?
Yanılmışım. İlk 45 dakika boyunca bu öngörümü destekleyecek tek emare göremedim. Lig 'dibincisi' gibi değil de yenerse lider koltuğuna oturacak şampiyon adayı mücadelesi etti Kasımpaşa. Şakası bir yana, böyle onurlu, inançlı ve mesleğe saygı dolu oyun çıkarmaları tebrik edilmeli.

Çivi soktular
Nitekim daha ilk dakikalarda Kaleci Serdar'ın kısa düşen degajını yakalayan Murat koştuğu kadar hızlı bir şut attı, isabetsizdi şükür. Ardından Erhan'ın serbest vuruşu vardı, Deivid ön direkten zor bela uzaklaştırdı. Öte dakikalarda Barboros'un kalplere çivi soktuğu anı da unutmayalım.

Yapma Deivid
İkinci yarı başladı Deivid münasebetsizlik edip el uzattı topa. Haftaya Beşiktaş derbimizde yok, olacak iş mi be kardeşim? Derken Selçuk yerini Semih'e bıraktı umutlandım. Öyle ya bütün hafta Semih'in ağzından "Kasımpaşa'yı nasıl yenip nasıl lider olacağımızı" okuduk.

Papazı buldu mu?
Nitekim Prof. Dr. Alex gereken tedaviyi yaptı, attı golü. Az sonra da Semih, üstüne farz olan golünü atınca "ohh" olduk. Deivid'in sarı kart günahı çıkartmak için papazı bulmasına gerek kalmadı. Son anda 3. golü attı, günahını sıfırladı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Zemin kötüydü   / 17-03-2008
 Pes Tel Manisa   / 10-03-2008
 Espanyolaaaa!..   / 05-03-2008
 Doldur boşalt   / 02-03-2008
 Sarı kırmızı maç   / 28-02-2008
 Harakiri   / 24-02-2008
 Antibiyotik   / 21-02-2008
 Canlı Bomba   / 16-02-2008
 Yendik yuğrum!..   / 11-02-2008
 Tırnakla söktük   / 04-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

S-A-D Komandoları
İlk yarıda tutuk görünen...
4 süper gelecek
Aslan' da Bouzid, Carrusca,...
İyi ki varsın
Kartal, Devler Ligi' nden gelecek...
Mehdi bitiyor
Orta saha oyuncusundan "gelirim"...