Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Tırnakla söktük

"Ne olur bu maç?" diye soran Galatasaraylı bir ahbaba, "gerekirse tırnaklarımızla söküp alırız" demiştim. Demez olaydım. Maça dakikalar kala aradı ve lafı oturttu - Haklıymışsın aga - Hayırdır ne konuda? -Tırnaklarınızla söküp almak konusunda -İyi de maç başlamadı henüz - Ohhoo. Sahadaki maç başlamadı ama stada gelen yolda çoktan başladı öbür maç - Köprünün üzerini tutmuş sizin taraftarlar. - Eeee? - Bizim gariban 150-200 kişilik taraftar grubuna saldırıyorlar - Nasıl yani, köprüden aşağı mı atlıyorlar? - Hayır kendileri atlamıyor taş atıyorlar - Yapma - Yapması bozması yok. - Nereden buluyorlar ki taşları asfalt üzerinde? - İşte tam da orada dediğin çıkıyor. -Yerden elleri tırnaklarıyla söküp atıyorlar Muhtemelen abartıyordur diye düşünüp tekrar maça döndüm ben. Hakemlerin bir ucu kulakta bir ucu da ağız içine giren mikrofonlarına alışamadım demiştim ya dün de öyle oldu. Lig TV maç yönetmeni Musa Çözen ne zaman yakın plan görse Fırat Aydınus kardeşimiz Kırşehir yöresinden bozlak okumaya başlayacak zannettim.

ALTIN PAS

Bunu maçı birlikte seyrettiğim arkadaşlara da söyleyince geyik yapmaya başladılar - Gördün mü, orta hakem yan hakemlere anlatıyor - Ne anlatıyor? - "10. dakikada Alex'e amma pas verdim gördünüz mü?" diyor - Yapmayın yahu. Kazara Aydınus'a çarptı pas gibi oldu top - Valla ilk yarıda başka da bir marifetini göremedik Fenerin

HALLAÇ PAMUĞU

Bu laf üzerine alıyor beni bir düşünce. Kadıköy'de ilk yarılarda bile Cimbom kalesini hallaç İsmet'in pamuk savurması gibi etmeye alıştığımızdan bu süknet hayırlara alamet gelmedi bana. "Üstüne üstlük G.Saray'ın tek serveti Servet efendinin bodoslama adam kırmasıyken durum farklı olmalıydı" dedim içimden. Kardeşimiz ekmeğini ayağıyla kazanmıyor mu? Böylesi gaddarca dalışlar, aşil tendonu, yan bağlar, baldır-kemik yamultmalar ne oluyor?

EL HAREKETİ

Maçın sonuna doğru Lugano'nun yaptığı hareketi çok takdir ettim. "Senin böyle 'el'in varsa el oğlunun artı bir şeyler yapmasına gerek yok ki kardeş" dedim kendime. Netice itibariyle söylemek gerekirse bir nevi "büyü bozulması" oldu dünkü maçta. Saracoğlu'nun "aslan savar" tılsımı tutmadı. Ne yazık ki bu defa tırnakla sökülüp alınan maç değil yerdeki taşlardı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Dualar kabul oldu   / 28-01-2008
 İnanamadık gollere   / 23-12-2007
 Kibar hırsız   / 17-12-2007
 Uğurlar ola   / 13-12-2007
 Rio çiftetellisi   / 09-12-2007
 Mahalle maçı   / 24-10-2007
 Teşekkürler sana   / 27-05-2007
 Su misali   / 20-05-2007
 Taç başımda   / 14-05-2007
 Nefesi çok derin tuttum   / 06-05-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Bahisler yattı
Fenerbahçe karşısında üstün bir...
Made In Turkey
Kaçan 4-5 pozisyondan biri gol...
Geçit vermem
Hırvat stoper, Beşiktaş' ta çok...
Yattara Belek' in yıldızı
Trabzonspor, ligin ikinci...