Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Kibar hırsız

Bu Alex var ya, tam bir kibar hırsız. Adamın üstteki pantolonuna dokunmadan alttaki donunu çalar da, fukaranın ruhu duymaz. Kalecinin elinden de topu nasıl çaldı gördün mü? Diyecek oldum birisi yanıtı yapıştırdı. "Cin zekâsı var onda. Muhtemelen topla beraber evlilik alyansını da sıyırıp almıştır aynı anda" Aslında bu hareketi bana hani o keman da çalan sarı Ayça'yı anımsattı. Bir şarkısında ne diyordu Ayça; "Yasla başını hadi degajeme doğru" Alex de çocuğun degajına doğru ayak yasladı. Tık dedi topu burun ucuyla çaldı, indirdi ve yürüyüp attı golü.

Dizilerde rol verin
Lakin sırtının dönük olduğu yerde kaleci Oskarlık rol kesimine başlamıştı çoktan.
Madara olmamak için önce zabit kordonu gibi yerlerde süründü sonra dövündü de dövündü.

Severiz seni Bülent
Biraz ortadan başladım başa doğru sarayım bandı. 10. dakikada gelen gol çok üzmedi beni. Galatasaray kökenli olsa Bülent Hocaya biz Fenerbahçelilerin ayrı bir sempatisi var. Baktık ki sevinen o, "eh şimdilik sevinsin, iyi bir kardeştir" dedik.

İnce zenaat
Ama zaman ilerledikçe gördük ki takımda ilginçlikler var. Brezilyalılar başta olmak üzere yabancı oyuncular bizim delikanlılara bir türlü ince zenaat top oyunu öğretemiyorlar ama bizimkiler onlara "Dandik bi takım. Biz Avrupa kralıyız. nasılsa yeneriz" rehavetini öğretiveriyorlar.

Hızır yetiş
Lakaytlığı gördünüz. Sanki bizim ihvanlar havyar kesip ense yaparken, onlar yerine kırklarla yediler devreye girecek, Hızır Aliüsselam yetişecek ve bu maçı da alıcaz. Allah'tan oyuncular değişiyor, top rakip alana taşınıyor, Bülent Korkmaz başına geleceği anlamış gibi "Serbest vuruş yaptırmayın. Önde basın" diye bas bas bağırıyor ama "Simyacı Semih" sahneye çıkıp beraberliği sağlıyor.

Zico'nun asabı
Son yaklaşırken bunca maçın sakin-ılıman adamı Zico bile çığırdan çıkmış, hakemle kapışmak pahasına kendine ayrılan çizgiden ileri doğru sınır ötesi harekat yapıyor. Olsa olsa metoduyla anlıyoruz ki verilmeyen faullere, sarı kartlara kızıyor ünlü hoca. Ve tam o sıradaaaa, Hızır değil emmeee, hınzır Semih takıveriyor 2. golü. Hıh hıh hııııh!..



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Uğurlar ola   / 13-12-2007
 Rio çiftetellisi   / 09-12-2007
 Mahalle maçı   / 24-10-2007
 Teşekkürler sana   / 27-05-2007
 Su misali   / 20-05-2007
 Taç başımda   / 14-05-2007
 Nefesi çok derin tuttum   / 06-05-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Şanslıyım
"Oyuna sonradan girenler görevini...
UEFA Lobisi
Kalli takımı hazırlarken, yönetim...
Serdar bir tane
Maç içinde sık sık yer...
Sıra Fener' de
Tecrübeli hoca "Mücadele gücü...