Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Bıdı bıdı çekirge

Trafiğe takılıp başını kaçırdım maçın. Radyodan dinleyip, "aman aman ne güzel sağlı sollu ataklarla giriyoruz" dediğim sıra önce kontra yedik ardından da Kayseri golü. Semte gelip, arabayı park edip, kahveye girdiğimde bütün başlar bana döndü, gözler üzerime dikildi.

ŞAKAYA BAK
Baba Sait maytap geçen ses rengiyle seslendi - Biz de gecikince stada yetişmeye çalışıyorsun sandık. - Yooo, gitmeyeceğim dedimdi ya - Formaları ne yaptın, arabada mı? - Hangi formaları? - Bir Avrupa takımının formaları - !!!!!!!! - Şaka şaka. - Nasıl şaka bu hiçbir şey anlamadım

VAY AVRUPALILAR
Ocakçı Selim Abi açıklıyor: - Hani belki numaralar çevirip, Kayseri takımına gavur kulüplerinden birinin formasını giydirirsin dedik - Yani - O zaman Fener "vay Avrupalılar haaa? " deyip mutlaka alırdı maçı - Zorlama esprilerinizi saklayın da bekleyin az. Daha ilk devre. Malum, Fener sonradan yener - Çekirge de aynen böyle der - Çekirge mi? - Bıdı bıdı bıdı bıdı çekirgeeee - O ne be Selim abi? - Her zaman sıçrayamaz diyorum evlat. Bak Kayseri kök söktürüyor takıma. Bu kahve milleti de alem doğrusu. Aslında çoğu Fenerli. Yine de başka takım tutarlarmış gibi benimle kafa buluyorlar. Bense köşeye çekilip ukalalığa başlıyorum - Devre olacak nasıl olsa. Soyunma odasında yine kurşun mu dökecekler, büyü mü yapacaklarsa 2.devreye fırtına başlayacak Fener. Aksi gibi tam da o sırada sol kanattan gelen köşe vuruşu ceza sahası dışına açıldı. Topu önünde gören Mehmet Topuz bi çaktı Serdar'dan döndü. İglesias önünde beleş gollük top buldu ama gecikti şükür ki. Serdarım çıktı önledi faciayı. Kahve ayaklandı, derin ve kolektif bir "Ohhh" çekildi.

HAYDİ ARTIK
Sonra yine sataşmalar başladı - Bu sefer 2 golle inecek aşağı seninkiler hocam - Hiç sanmam bak bak baaaaak nasıl da gidiyor Deivid, vuuur, tüüüüh!... Anladınız siz onu, 44. dakikada Deivid ceza sahası dışından sağlam vurdu, İvankov yumrukladı. Sonunda düdük çaldı, maç yarılandı, takımlar aşağı yollandı ve her Fenerli gibi bizi 2.devre tılsımını beklemek kaldı.

İLK GOL TAMAM DA
Son devre başlayıp malum değişiklikler de yapıldıktan sonra geriye bir tek gol atmamız kalmıştı o da 65. dakikada Alex'in harika penaltı golüyle geldi. Sonra nettiysek golü bulamadık. Sağdan indik, soldan bindik, ortadan girdik çökertemedik Erciyes çocuklarının defansını. Dahası ara da bir sıkışık durumlara dahi düştük. Ve artık son dakika hatta son saniyeler diye üzgün süzgün kalkmaya hazırlanırken aslanların aslanı Semihim üstüne farz olan golü takıverdi he heeeey. Kahveden keyifle, başım dik, göğsüm kabarık çıkıp arabama doğru giderken aklıma takılan o türküyle dalga geçme zamanıydı: "Bıdı bıdı bıdı bıdı çekirgeee."



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 'Lost'lar ve dostlar   / 03-04-2008
 Alyans Adam   / 30-03-2008
 Eyy Baba Sultan!..   / 22-03-2008
 Zemin kötüydü   / 17-03-2008
 Pes Tel Manisa   / 10-03-2008
 Espanyolaaaa!..   / 05-03-2008
 Doldur boşalt   / 02-03-2008
 Sarı kırmızı maç   / 28-02-2008
 Harakiri   / 24-02-2008
 Antibiyotik   / 21-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Chelsea sen anla
Sarı-lacivertli ekip, güçlü rakibi...
Şok istifa
Futbolcuların şikâyetlerini...
Var olma maçı
"Yenilirsek seneye Avrupa' ya bile...
Şampiyon kadro
"Güçlü bir Trabzonspor oluşturmak...