Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Çook ararsın
Sarı-kırmızılılar, Bayer Leverkusen'i sahasına hapsetti. Tek kale oynadı... Arda çok iyiydi. Ümit'e kaçırdığı gol yakışmadı. Almanlar istediğini aldı


UEFA Kupası 3. tur ilk maçında Almanya'nın Bayer Leverkusen takımıyla evinde karşılaşan Galatasaray, Avrupa kupalarında 206. maçına çıkıyordu. Sahasında oynayacağı karşılaşmadan net bir skorla ayrılmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, rövanş için avantaj sağlamak zorundaydı. Çünkü ilk maçta alınacak iyi bir skor, Almanya'da Galatasaray'ın mental anlamda daha iyi netice almasına olanak sağlayacaktı. Kar yağışı zemini ağırlaştırmıştı.

TOPAL ATEŞLEDİ
Oyunun başlarında her iki takım da kontrollü oynamayı tercih etti. İlk 15 dakika orta sahada oyun kilitlendi ve iki takım da gol pozisyonuna giremedi.
Bunda teknik kapasitesi yüksek oyuncuların zeminin azizliğine uğraması da rol oynadı. Galatasaray 25. dakikadan sonra oyunu bütün hatlarıyla rakip sahaya yıktı. Mehmet Topal'ın iki uzaktan şutu takımı ateşledi. Hakan, Arda ve Ümit defansın arkasına atılan toplarla gol pozisyonu buldu.

DEVRE 2-0 BİTERDİ

Kornerlerle de etkili olduk ama golü bir türlü bulamadık. Bu pozisyonları gole çevirebilsek ilk yarı en az 2-0 Galatasaray lehine bitebilirdi. Bu arada Emre'nin bir hatası Leverkusen'i mutlak gol pozisyonuna soksa da Servet kademeye girerek buna izin vermedi. Arda hırslı ve dikine yaptığı driplinglerle bize görmek istediğimiz Arda'yı izletti. Avrupa kupası maçı olduğu için mi böyleydi bilemiyorum. Çünkü aynı Arda'yı ligde göremiyorum.

O KAÇAR MI ÜMİT!
52. dakikada Hakan'ın ortasında bomboş kaleye altıpastan Ümit gibi bir golcüye topu kaleciye nişanlamak yakışmadı. Galatasaray 2. yarıda Leverkusen'i sahasına hapsetti. Almanlar beraberliğe ve turu 2. maça taşımaya gelmiş. Ne kontratak ne de bir gol girişiminde bulundular. Bana göre bu maç kazanılacak bir maçtı. Avrupa kupasında bu kadar gol pozisyonuna girip atamazsan sonucuna katlanırsın. Bu pozisyonları 2. maçta çoook ararız.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Aslan yürekli Türk çocukları   / 10-02-2008
 Lincoln yetersiz   / 08-02-2008
 G.Saray istedi   / 16-01-2008
 Her Takım Rizespor Gibi Değil   / 13-01-2008
 Bu neyin hazırlık karşılaşması?   / 10-01-2008
 Aynı tas aynı hamam   / 06-01-2008
 Hatalar dizisi   / 05-01-2008
 Galatasaray istedi ve kazandı   / 15-12-2007
 Kalli halı saha idmanı yaptırıyor   / 14-12-2007
 Derbi iyi futbolcuyla kazanılır   / 06-12-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Favoriyiz
"Şampiyonlar Ligi' nde Milan ile...
Tur Arena' da
Ali Sami Yen' deki golsüz...
Köşkte zirve
Ümraniye' de yapılan toplantıda üç...
Komşuya hücum
"Karadeniz ülkelerinde yeni...