Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Futbol ve gol

Fenerbahçe iyi bir saha, oynamak isteyen bir rakip ve arzulu bir futbol oynayınca nasıl sonuçlar alacağını dün G.Antep'te ortaya koydu. Eksiklerine rağmen deplasmanda birbirinden güzel 5 gol atan ve ikisi Alex, bir de Kezman'ın ayağından 3 mutlak gol kaçıran sarı-lacivertliler 90 dakika etkili, tempolu, bol pozisyonlu bir futbol sergileyerek taraftarlarını da mest etti. Maçın tek kötü tarafı Kamil Abitoğlu adında kötü bir hakemin yaptığı hatalardı. 5-0'lık bir maçtan sonra hakemin hatalarından bahsetmek belki garip kaçacak ama bu konuda eski bir yetkili olarak hakemin bu güzel maçın önüne geçtiğini de söyleyebilirim. Zira Abitoğlu maçın hemen başında Bekir'in Semih'e yaptığı çok açık penaltıyı vermeyerek 'Fenerbahçe lehine penaltı verilmez' kuralını sürdürdü. Bununla kalmadı çok açık yanlış taçlar gösterdi ve ilgisiz fauller çaldı.

Hakem hatalarla dolu
Semih'e devamlı sert giren Deumi'ye ve Alex ile Uğur'u sakatlayacak sertlikler yapan futbolculara sarı kart göstermeyerek hatalarını sürdürdü. Ama düdüğünü beklemeden serbest vuruşu kullandı diye Alex'e sarı kart göstermekten geri kalmadı. Fenerbahçeli oyuncular lig ve kupadaki son maçlardaki kötü futbolu dolayısıyla zılgıtı yiyince oyuna çok iyi konsantre oldular. Ve maçtan sonra rakiplerinin üzerine giderek böyle bir güçlü rakibi kendi sahasında bir şekilde yenmenin gururunu yaşadılar. Bir bakıma 5-0'lık sonuç, yıllar önce Oktay Dereli'nin de yer aldığı Gaziantep'te bu skorla yenildikleri maçın rövanşı da oldu.

Kupa moraliyle Sivas'a
Çarşamba günkü Alanya kupa maçında böyle bir futbol oynandığı takdirde farklı bir skorla sonuçlanırsa gruptan lider olarak çıkacak Fenerbahçe, pazar günkü Sivas deplasmanına da moralli gidecektir. Ancak hemen belirtelim, meteoroloji çarşambadan sonra kar yağışının geleceğini ve süreceğini haber veriyor. Belki de maç kar üstünde oynanacak. Dünkü mücadele bir kere daha kaptan Alex'in Fenerbahçe'nin futbolunda ne kadar etkili olduğunu ortaya çıkardı. Fenerbahçe'nin bir başka kazancı da "Çöplüğünde iyi öten" Kemal'in attığı güzel gol ve iyi futboluydu.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Gözümüz aydın   / 18-01-2008
 Utansınlar   / 17-01-2008
 Yönetim-Zico   / 14-01-2008
 Sakatlar sıktı   / 08-01-2008
 Fazlası olmaz   / 07-01-2008
 Gerçek lider   / 29-12-2007
 Transfer şart   / 24-12-2007
 Liderlik geldi   / 23-12-2007
 Erman Toroğlu   / 21-12-2007
 Hakemi de...   / 17-12-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Bir kez de vurdurmayın!
G.ANTEP kalecisi Oğuz Dağlaroğlu,...
Timsah avcıları
Tekmelerin havada uçuştuğu maçta,...
Tello: Asist kralı olurum
Kasımpaşa maçında yaptığı üç...
B planı tango
Yönetim, Arjantinli Denis ve...