Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Utansınlar

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası'nda sıralamada 3. klas takım olan Şanlıurfaspor'u 3-2 mağlup ederek ilk galibiyetini güç bela kazandı. Zico'yu anlamak zor. Kupada 'iddialı olmak istiyoruz' diyor, sahaya 3-4 ası dışında dökülen yedeklerle çıkıyor. Şanlıurfasporlu futbolcularla Fenerbahçe'nin asları dışında kalan futbolcuları arasında fark var mı? İnsan şaşırıyor. Ya bu futbolcular Fenerbahçe'ye yakışmıyor ve kalitesizler ya da hocaları tarafından iyi çalıştırılmıyorlar ve 90 dakika sahada tutuluyorlar. Taraftarın galibiyete ve tur şansını yakalamış olmasına rağmen, onları ıslıklaması ve Şanlıurfaspor'u alkışlaması bunun en güzel kanıtı. Bazı sarı-lacivertli futbolcularda özellikle başta kaleci Volkan olmak üzere, Kazım, Yasin ve Önder neredeyse futbol oynamayı unutmuşlar. Bir Milli Takım kalecisinin böyle goller yemesi, hele son anda galibiyeti kaçıracak kadar büyük bir hata yapması asla affedilemez. Galiba Cadillac'la dolaşıp defilelerde boy göstermek istiyor. Maçtan birkaç saat önce Alanya'yı 5-0 yenerek liderliğe yükselen Kayseri'nin aldığı sonuç bile F.Bahçeli futbolcuları uyandıramamış. Grubu ikinci sırada bitirdikleri takdirde, diğer gurubun birincisiyle, yani daha kuvvetli bir rakiple karşılaşacakları halde bunu umusamaz bir şekilde disiplinsiz futbol ortaya koydular. 3-1 öne geçtikten sonra sanki maç bitmiş gibi laubali ve bencil davranmaları beraberlik de getirebilirdi.

Urfa havalanmış
Şanlıurfaspor, kendi liginde şampiyonluk kovalayan, olgun ve kondisyonlu elemanlardan kurulmuş bir ekip. Fenerbahçe'ye karşı sert oynamalarını ayıpladım. İşin enteresan tarafı kupadaki klasmanda liderliğe gelmeleriyle kendilerini dev aynasında görmüşler ve Fenerbahçe'yi yeneceklerini zannetmişler. Ama bu kötü sarı-lacivertli takım bile 30'a yakın şut attı ve çok sayıda gol pozisyonuna girdi fakat kaleci Habib'in hatalarıyla üç gol bulabildi. Maçın hakemi Hakan Sivriservi, faulleri süzmekte hatalı davrandı ve Abdullah'a ikinci sarı kartını göstermedi.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yönetim-Zico   / 14-01-2008
 Sakatlar sıktı   / 08-01-2008
 Fazlası olmaz   / 07-01-2008
 Gerçek lider   / 29-12-2007
 Transfer şart   / 24-12-2007
 Liderlik geldi   / 23-12-2007
 Erman Toroğlu   / 21-12-2007
 Hakemi de...   / 17-12-2007
 Hem tur hem Uğur   / 13-12-2007
 Fark kaçtı   / 09-12-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kadıköy' de kupa siftahı
İkinci Lig temsilcisi...
Büyük gün
Uzun pazarlıklar sonunda Yunan...
Buzkıran
Gökhan' ın golüne Bobo ile yanıt...
İşlem tamam
"Ceyhun Eriş ve Celaleddin' i,...