Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Sakatlar sıktı

F.Bahçe'de gün geçmiyor ki bir futbolcu sakatlanmasın. Ama bakıyorsunuz adı geçen oyuncu son maçta yer almış ve 90 dakikayı tamamlamış, antrenmanda da başından bir ikili mücadele geçmemiş. Ona sorarsanız vücudunun bir yerinde doktorun anlayamayacağı bir ağrı veya sızı var. Bugüne kadar bunu Tümer ve Kezman'da çok gördük. Özellikle Kezman, "Hazırım, oynamak istiyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum" demesine rağmen o haftaki maçta yedek kalacağını hissedince veya Kayseri'deki gibi kötü bir saha ve havada oynayacaksa bir bahane uydurup Avrupa'ya uçuyor ve ne hikmetse iki gün içinde sapasağlam dönüyor. F.Bahçe'de yer almayan ve Avrupa'da kulüp arayan Tümer'e ne demeli? Eğer sakatsa onu kim alır, iyiyse neden büyük paralarla geldiği F.Bahçe'de formasını giymez?

Volkan Ballı göreve
F.Bahçe için çok önemli ve "Galibiyet anahtarı" olan Alex'in sakatlığı da belirsiz. Medyanın bir kısmı süper yıldızın dizindeki sakatlıktan bahsederken, gazetemize göre kasığında bir cm'lik bir yırtık bulunduğu belirtiliyor. Vaktiyle kasık sakatlıkları çok önemliydi ve Lefter B12 iğneleriyle iyileşiyordu. O da bunu bir denesin. Appiah'ın durumu çok daha açık. Kesin kararı bu işin kompedanı bir hoca şıp diye açıklar. Ama nedense aylardır, damar tıkanıklığı var mı yok mu, ne kadar tedavi gerekir, futbol hayatı sürebilir mi bir türlü ortaya çıkmadı. Lig ve kupa hızla sürdüğü için bu futbolcuların durumu bir an önce anlaşılıp gerekiyorsa -ki lazım- yerlerine yeterli transferler yapılmalı. Sakatlıklar konusunda menajer Volkan Ballı'ya büyük görev düşüyor. İşe biraz daha dikkat etmeli, gerçek sakatlar ile havaya göre çalım atanları ayırmalı ve daha sıkı bir disiplin uygulamalıdır. Maçtan evine sağlam gidip, "krampon temizlerken sakatlanan"larla doktorların açıkça görebileceği mazereti olanları ayırıp gereğini yapmalıdır. Zira Zico bu oyunları bilmeyen veya ihtimal vermeyen çok iyi niyetli bir hocadır. Bu işe Ballı'nın el koyması gereklidir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Fazlası olmaz   / 07-01-2008
 Gerçek lider   / 29-12-2007
 Transfer şart   / 24-12-2007
 Liderlik geldi   / 23-12-2007
 Erman Toroğlu   / 21-12-2007
 Hakemi de...   / 17-12-2007
 Hem tur hem Uğur   / 13-12-2007
 Fark kaçtı   / 09-12-2007
 F.Bahçe şanslı   / 07-12-2007
 Zico'ya yuh!   / 02-12-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Bu nasıl futbol!
Zico, kafile uçakla Kayseri' den...
Geri sayım başladı
Linderoth ayarında birisini arayan...
Mariusz seferi
Siyah-beyazlı yönetim de Shakhtar...
De Nigris geliyor
Trabzon; forvet Prica, Mansare,...