ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Sırtından bıçaklıyor

Şansal Büyüka, Oğuz Sarvan'ın hakem seminerinde "Refleks olarak kart isteyene sarıyı göstermeyin. Elle kolla, ısrarla isteyene gösterin" şeklinde uyarı yaptığını açıkladı. Bu karmaşa yaratmaz mı?
Oğuz Sarvan'ın bu lafı hakemleri yakar. Kart göstereni de göstermeyeni de yakar. Oğuz Sarvan derhal düzeltmeli!.. Böyle bir şey diyebileceğine ihtimal vermiyorum. Ama bu eğer konuşuluyorsa çok açık seçik Merkez Hakem Komitesi kamuoyuna açıklama yapmalı. Lütfen Şansal'dan (Büyüka) rica etsin Spor- Max'ta Manchester City-Manchester United maçının bandını istesin ve izlesin. Ronaldo maçtan nasıl atıldı: Ronaldo'nun ikinci sarı kartı kornerden gelen topa elle vurduğu için. Gayet net görünüyor ki Ronaldo'nun hakemi kandırma gibi bir niyeti yok. Gelen kornere iki eliyle 'Allah kahretsin' diye vuruyor, izah ederken de 'Düdük duydum' diyor. Hakemi kandırma niyetinde olmadığı o kadar açık ki!.. 'Cart' diye ikinci sarıyı gösterdi hakem. Şimdi orada yorumlamaya kalksa ondan sonra kale önündeki bütün el pozisyonlarını yorumlamak durumunda kalırsın. Ondan sonra ona verdi, buna vermedi tartışmaları çıkar; yandın!..

ÖZGENER'İ BİTİRECEK
Federasyon geçen hafta pazar akşamı 21.30'da 13. haftanın hakemlerini açıklamıştı ancak bu hafta aynı uygulamayı göremiyoruz. Pazartesi oldu ama hâlâ bir açıklama yok.
Bu Merkez Hakem Komitesi'nin şaşkınlığı ve aczi. Hakem raporları gelmeden gelecek hafta görev yapacak hakemler açıklanır mı? Maçta rezalet olsa ne olacak? Tabii geçen hafta yaptıkları hata ortaya çıkınca bu sefer açıklayamadılar. Ama ben başından beri söylüyorum. Oğuz Sarvan, başını yiyecek Mahmut Özgener'in!.. Mahmut Özgener sırtından bıçaklandığını farkında değil hâlâ!.. Not: Hakemler röportaj yapılmasının ardından açıklanmıştır.

KAYIHAN İFTİHAR ETSİN
Eskişehir 3-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 4-3 kazandı ve maç sonunda Denizlispor'un hocası Ümit Kayıhan göz yaşlarını tutamadı. Bu tür duygusal sahnelerin yaşanması da futbol açısından hoş aslında.
Geçen hafta Denizlispor 4-3 kazanmıştı. Futbolun güzelliği bir yerde bu. İki hafta üst üste 4- 3'lük maç oynuyorsa Denizlispor, Ümit Kayıhan bayram yapsın. Aferin... Maçlar böyle bitse seyircisi artar. Hem tribündeki, hem de televizyon başındaki seyircisi artar. Geçen hafta Türkiye'deki 5 maç 0-0 bitirken, Denizli'nin maçları arka arkaya 4-3 bitiyorsa helal olsun Ümit Kayıhan'a. Vallahi helal olsun. Niye ağlıyor; iftihar etsin. Mustafa Denizli yenilmedi mi Fenerbahçe'ye 3-0'dan. Olur. Önemli olan senin futbol niyetin, o stada gelen seyirciye futbol seyrettirmek istemen. Bu da iki maçta ortaya çıkmış oldu. Yani Türkiye liginin bir haftasında 14 gol atılmazken, Denizli'nin iki maçında 14 gol atılıyor. Daha ne olsun!..






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 G.Saray'ı bırakırım   / 26-11-2008
 Özgener'i bitirecek   / 25-11-2008
 Tüccar hocalar   / 20-11-2008
 Yenmeme taktiği!   / 19-11-2008
 Emin ellerde değil   / 18-11-2008
 G.Saray'a yaradı   / 12-11-2008
 Kongre göreve   / 11-11-2008
 Tarihi fark atar   / 05-11-2008
 Kadrosu kötü   / 04-11-2008
 Collina olmaya aday   / 29-10-2008
 
 
Vize Denizli'den
Eşit davranmadı
Sırtından bıçaklıyor
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
13.HAFTA
Kayseri 1 Trabzon 1
Sivas 3 Gaziantep 0
Ankaraspor 0 Ankaragücü 1
Eskişehir 4 Denizli 3
Fenerbahçe 2 Beşiktaş 1
G.Birliği 0 İ.B.B. Spor 0
Bursa 1 Antalya 1
Kocaeli 3 Konya 0
Galatasaray 3 Hacettepe 1
14.HAFTA
Hacettepe G.Birliği
İ.B.B. Spor Sivas
Trabzon Kocaeli
Gaziantep Kayseri
Ankaragücü Galatasaray
Denizli Fenerbahçe
Beşiktaş Ankaraspor
Konya Bursa
Antalya Eskişehir
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye / İletişim | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital