ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
G.Saray'a yaradı
Hakem Göçek'in yorumu G.Saray'a yaradı. Hak edilen kırmızı kartlar çıksaydı F.Bahçe 10 kişi kalırdı ama G.Saray 7 kişinin altına düşebilirdi Muhteşem kadrosuna rağmen G.Saray'ın F.Bahçe'yi yenmesinin bir rüya olduğunu biliyordum. Bunu imza günümde de söyledim


Derbide hakemin tartışmalı kararları vardı. Özellikle de çift vuruş verdiği gerekçesiyle Lincoln'ün golünü iptal etmesi maça damga vurdu. Skibbe faulün tek vuruş gerektirdiğini söyledi. Göçek'in bu kararını ve genel yönetimini nasıl buldunuz?
Hakem mükemmeldi. Bir Fenerbahçe-Galatasaray maçı için olabilecek en mükemmel hakemdi. İlla bir eleştiri yapmak gerekirse; kırmızı kart çıkarmamaya kararlı gibiydi. Bazı ikinci sarı kartlarda hoşgörülü davrandı. Bir de doğrudan kırmızı olabilecek bazı pozisyonları sarıyla geçiştirdi ki buradaki yorumu da Galatasaray'a yaradı. Yani hak edilen kırmızı kartlar çıksaydı Fenerbahçe sahadan 10 kişi çıkardı.
Ama Galatasaray 7 kişinin altına düşebilirdi. Yoksa fevkalade iyi maç yönetti. Türkiye'nin iyi bir hakem kazandığını söyleyebiliriz. Çift vuruş kararı doğru ya da yanlış. Tek vuruş verse Fenerbahçe ona göre baraj yapacak belki de gol olmayacak. Herkes 'çift vuruş' diye bekliyor topu; Lincoln'ün dışında. Bir de Volkan. Uçtu o topa. Dokunsa gol olacak. Türkiye'de bu hata çok yapılıyor. Hareketin esası çift vuruş gerektiren tehlikeli hareket ama bunda temas varsa faule dönüşmüştür. Bütün hakemlerimiz nedense adamın alnına tabanla girildiği halde 'ayak kaldırmadan' çift vuruş veriyor, alnına taban vurmadan faul değil. Türkiye'de bu hata çok yapılıyor. Bunlardan birini yaptı. Ama hakem çift vuruş verdiği halde 'Ben tek vuruşla gol atarım' diye bir şey olur mu?

_Galatasaray, Fenerbahçe kötü bir dönemde de olsa Kadıköy'de maç kazanamıyor. 4-1'lik mağlubiyetin ardından bir Galatasaraylı olarak neler hissettiniz? Bu anlamda yakınlarınızdan herhangi bir taciz var mıydı?
Pazar günü öğleden sonra TÜYAP'ta imza günüm vardı. Bir okuyucum geldi, "Hıncal ağabey, dün gece rüyamda gördüm. Galatasaray, Fener'i 3-1 yeniyordu" dedi. Ben de dedim ki "Çok talihlisin. Galatasaray, Fenerbahçe'yi sadece rüyada yeniyor." Yani öğleden sonra dahi Fenerbahçe'yi orada yenmenin bir rüya olduğunu biliyordum. Bu muhteşem kadroya rağmen.

_Beşiktaş'la ilgili neler söyleyeceksiniz? Kocaeli karşısında 2-0 geriye düştü ama geriden gelip 5-2 kazanmasını bildi.
Takım ile mahalle takımının farkı bu. Bu kadar açık. Galatasaray 2-0 geriye düşse 5 yerdi. Beşiktaş 5 attı. Çünkü Beşiktaş'ın kenarında da takımın içinde de 'Hadi çocuklar. Gol yememiz önemli değil' diyecek ve buna inandıracak adamlar var. Fazla lafa gerek yok.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kongre göreve   / 11-11-2008
 Tarihi fark atar   / 05-11-2008
 Kadrosu kötü   / 04-11-2008
 Collina olmaya aday   / 29-10-2008
 Eşi benzeri yok   / 28-10-2008
 Şansı yanındaydı   / 22-10-2008
 Kaleci faktörü   / 21-10-2008
 Sahtekar kim?   / 16-10-2008
 Denizli değişmiş   / 15-10-2008
 Rakibi kendisi   / 14-10-2008
 
 
G.Saray'a yaradı
Trabzon iyi oynamalı
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
10.HAFTA
Beşiktaş 5 Kocaeli 2
Ankaragücü 1 Bursa 1
Trabzon 1 Hacettepe 0
Antalya 2 Sivas 1
Gaziantep 1 İ.B.B. Spor 4
Ankaraspor 2 Eskişehir 0
Denizli 1 Kayseri 0
Konya 2 G.Birliği 2
Fenerbahçe 4 Galatasaray 1
11.HAFTA
G.Birliği Trabzon Cuma 20:00
Kocaeli Denizli Cumartesi 14:00
Fenerbahçe Ankaraspor Cumartesi 19:00
Sivas Konya Pazar 14:00
Kayseri Antalya Pazar 14:00
Hacettepe Gaziantep Pazar 14:00
Eskişehir Ankaragücü Pazar 14:00
Bursa Beşiktaş Pazar 15:00
Galatasaray İ.B.B. Spor Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital