ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
G.Saray'ı bırakırım

- Galatasaray'ı Osmanlı gibi içeriden Skibbe ve Adnanlar, dışarıdan da hakemler yıkmaya uğraşıyor. Skibbe, futbol cahili olduğunu ortaya koydu

- Canaydın, beni kongre üyeliğinden istifa ettirdi, Polat da Galatasaray taraftarlığından istifa ettirecek. Türkiye'ye söven Lucescu getirilir mi hiç!

- "Çavuşesku'nun Romanyası'na döndü burası" diyen adama izin verirse iç işleri bakanını da yargılarım. Türkiye'de hocalık yapamazsın arkadaş!

Galatasaray, Ankaraspor karşısında iki puan daha bıraktı. Arda'nın 2. dakikada yerde kaldığı bir pozisyon var. Bu penaltı verilse skor farklı olabilir miydi?
İki tane penaltısı verilmedi.
Bir Arda'ya bir de Kewell'a yapılan hareket penaltıydı. Kewell'ın ayak bileğine tekme atıldı. Kırmızı kartlık üstelik, sadece penaltı değil. Bileğe atılan tekmeler uzun süreli bir sakatlığa yol açabilir. FIFA bu tür tekmeleri engellemeye uğraşıyor ve 'Çekinmeyin. Ayak bileğine yapılan darbelere kırmızıları çıkarın' diyor. Kewell'a yapılıyor bu hareket, Galatasaray'ın en iyi ayaklarına yapılıyor. Vermedi hakem!.. Şimdi tabii elmalarla armutları ayırmak lazım. Galatasaray'ı Osmanlı gibi içeriden Skibbe ve Adnanlar, dışarıdan da hakemler el birliğiyle yıkmaya uğraşıyorlar. Galatasaray o kadar iyi bir takım ki hâlâ iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Skibbe tam bir futbol cahili olduğunu bir kere daha ortaya koydu. Sahaya çıkardığı takımı görünce inanamadım. Bu Meira ne bulunmaz Bursa kumaşı ki 20 saat yoldan geliyor sonra oradan Ankara'ya havele ediliyor ve 90 dakika oynuyor. Yuh yani!.. Maradona, Pele olsa bu iş yapılmaz. Takımdaki diğer adamlara hakaret bu. 'Siz o kadar kötü adamlarsınız ki şu adamın ölüsü sizden iyi' diyor Skibbe oyuncularına!.. Ayıp. Senin iki tane stoperin orada oynarken Emre ile Servet, önlerine Meira, yetmiyor Hakan Balta, yetmiyor Ayhan forma giyiyor. Geçen hafta Fenerbahçe'ye karşı oynatmadığı De Nigris'i lütfen oynattı bu hafta Aykut Kocaman... Bu De Nigris'e karşı 7 savunma adamı. Korkaklığa bakar mısın? Bu 7 savunma adamının boşu boşuna oynadığını maçın ancak 70. dakikasında fark edip diyor ki 'Benim 2 tane, 3 tane ön liberoya ihtiyacım yok.' Birini çıkarıp, ikinci forveti oyuna sokayım.' Bunu akıl ederken, o kadar Galatasaray'dan habersiz ki bu dakikalarda Kewell ve Arda'nın fiilen bittiğini çocuklar bile biliyor ama o bilmiyor.

HASAN ÇALIŞTIRSIN
İkinci santrforu sokarken, top getirecek Kewell ve Arda'yı oyundan alıyor. Alay eder gibi. Galatasaray ile alay ediyor. Nonda ile Ümit Karan birlikte oynasa ne olacak, top getiren adam olmadıkta sonra!.. Böyle bir şey olur mu? Ve bunu yapan adam hâlâ Galatasaray'ın başında!.. O Adnan Polat, o Adnan Sezgin futbolun 'f'sinden anlamıyor. Anlasalar anında görevden alırlar. Skibbe'ye de "Sen İstanbul'a gelme kardeşim. Al biletini Almanya'nın yolunu tut. Galatasaray ile ilişkin kesildi" derlerdi. Galatasaray'da futbolu bırakmış herhangi birini ya da Hasan Şaş'a 'Gel bu takımın başına geç' deseler Galatasaray daha iyi durumda olur. Gazeteleri açıyorum; "Lucescu" haberleri. Özhan Canaydın, beni Galatasaray'ın kongre üyeliğinden istifa ettirdi. Bu Adnan Polat da Galatasaray taraftarlığından istifa ettirecek. Lucescu, Galatasaray'a getirilir mi hiç? Galatasaray hakkında söylediği lafları bir kenara at; benim ülkeme laf etti bu adam. "Çavuşesku'nun Romanya'sına döndü burası" dedi. Böyle bir adama çalışma izni verirse ben iç işleri bakanını da yargılarım. Galatasaray gibi bir kulüp için, her antrenör değişikliğinde dünyada antrenör kıtlığı var sanki Lucescu gündeme geliyor. Ayıptır. İnsan biraz utanır! Yiğit Şardan "İlla da Lucescu" diyormuş. Bu mu Mekteb-i Sultani'nin eğitimi, ahlakı, vatan severliği? Türkiye'ye söven adam mı gelecek Galatasaray'ın başına? Lucescu, Galatasaray'a gelsin Galatasaraylılığımı da askıya alırım. Elimden geleni yaparım iç işlerinin çalışma iznini iptal etmesi için. Türkiye'ye hakaret ederek gelip Türkiye'de hocalık yapamazsın arkadaş!.. Türk gencinin önüne çıkamazsın. Bir de ne yapmış? Ne işe yaramış, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra!.. Düşünülmesi dahi ayıptır, yazıktır, günahtır. Lucescu'nun adı geçtiği anda Adnan Polat'ın çıkıp 'Söz konusu bile değil. Biz bu adamı getirmeyiz. Dünyada adam kalmasa, antrenörsüz kalırız yine de Lucescu'yu getirmeyiz' demesi lazım. Hiç ses yok Galatasaray'da!.. Çıt yok. Bab-ı Ali'den de çıt yok. Ne biçim gazeteci bunlar? Kokainci adam, Türkiye'ye geliyor çıtları çıkmıyor. Türkiye'ye söven adam geliyor, çıtları çıkmıyor. Bu kadar olur mu?
_'Lincoln'süz olmuyor' şeklinde yorumlar vardı Ankaraspor maçının ardından. Katılıyor musunuz? Hiç alakası yok. Galatasaray, Lincoln'le özdeşleştiriliyorsa bitmiştir. Denize at gitsin Galatasaray'ı o zaman!..

TUNCAY ÖĞRENMİŞ
Türkiye'deyken tekniği eleştirilen Tuncay, Avusturya ağlarına gönderdiği klas gollerle dikkatleri üzerine çekti. Tuncay'ın İngiltere'de kendini geliştirdiğini söyleyebilir miyiz?
Tuncay çok akıllı goller attı. Klas gollerdi. Ama mesela hemen o maçın hevesiyle Middlesbrough karşılaşmasını başından sonuna kadar seyrettim; Tuncay sahada yoktu. Topa alttan kesme vurmayı öğrenmiş. Bu, kesme vuruşun antrenmanının yapıldığını gösteriyor. Ben bunu yıllardan beri söylüyorum. Hakan Şükür böyle golleri atamıyor. Çünkü hiçbir Galatasaray antrenmanında Hakan Şükür'e gol antrenmanı yaptırıldığını görmedim. Bin defa da yazdım; 'Antrenman bittikten sonra şu çocuğu alın, şu vuruşları öğretin' diye. Hayır. Demek ki orada Tuncay'a 'Karşı karşıya kaldığın zaman kalecinin karnına değil, aşırtma vuracaksın' diye öğretmiş birisi. Hakan'a da öğretselerdi Hakan dünya gol kralı olurdu.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Özgener'i bitirecek   / 25-11-2008
 Tüccar hocalar   / 20-11-2008
 Yenmeme taktiği!   / 19-11-2008
 Emin ellerde değil   / 18-11-2008
 G.Saray'a yaradı   / 12-11-2008
 Kongre göreve   / 11-11-2008
 Tarihi fark atar   / 05-11-2008
 Kadrosu kötü   / 04-11-2008
 Collina olmaya aday   / 29-10-2008
 Eşi benzeri yok   / 28-10-2008
 
 
G.Saray'ı bırakırım
Terim iyiyi aramıyor
700 bin lira veremez
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
12.HAFTA
Gaziantep 2 G.Birliği 0
Antalya 0 Kocaeli 0
Ankaragücü 0 Fenerbahçe 0
Ankaraspor 0 Galatasaray 0
Denizli 4 Bursa 3
İ.B.B. Spor 1 Hacettepe 0
Konya 0 Kayseri 0
Trabzon 0 Sivas 0
Beşiktaş 2 Eskişehir 0
13.HAFTA
Kayseri Trabzon Cuma 20:00
Sivas Gaziantep Cumartesi 14:00
Ankaraspor Ankaragücü Cumartesi 14:00
Eskişehir Denizli Cumartesi 14:00
Fenerbahçe Beşiktaş Cumartesi 19:00
G.Birliği İ.B.B. Spor Pazar 14:00
Bursa Antalya Pazar 14:00
Kocaeli Konya Pazar 14:00
Galatasaray Hacettepe Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye / İletişim | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital