Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Emre'yi çokaramadı

İngiltere'de maç oynamayan Emre'ye güvenerek kadrodaki tek oyun kurucu Yıldıray'ı gönderdi
Oyunda yok ama Emre'yi çıkaramadı. Çünkü yedeği yok. Yıldıray'ı kadro dışı bırakırsan başına bu gelir

Semih'in oyunda kaldığı süre içinde aldığı pas sayısı 1. Semih niye oyuna giriyor: 'Takım mağlup durumda, gol atacak.' Aldığı pas sayısı 1. Çünkü Fatih Terim gibi bir adam maçtaki sorunun Semih'in olmayışı değil, forvete top gitmeyişi olduğunun farkında değil. O tek topu da Servet atmış. Orta sahadan bir top değil. Oyunun yanlışının orta sahada olduğunu, orta sahada oyun kurulmadığı sürece ileriye Semih değil Avrupa Şampiyonası'nda oynayan bütün santrforları soksan bir şeyin fark etmeyeceğini göremiyor. Mesele Semih de değil ki!.. Top yok ileride... Niye yok top ileride? Çünkü oyun kuramıyoruz. Çünkü kafanda oyun kurma yok. Çünkü kadrondaki tek oyun kurucu olan Yıldıray'ı kadro dışı bırakmışsın. Dünyanın en zor ligi olan Alman Ligi'nde bütün sezon top oynayan Yıldıray'ı kadro dışı bırakmışsın, İngiltere'de tek maç oynamayan müzmin sakat Emre'ye güvenerek!

HAKAN NİYE YOK!
Emre topa vurmuyor. Oyunda yok ama Emre'yi çıkaramıyor, yedeği yok çünkü. Sen Yıldıray'ı kadro dışı bırakırsan başına da bu gelir. Son 15 dakika oyun kuramıyorsun, doldur boşalt oynuyorsun mecburen; kime dolduracaksın!.. Hakan Şükür de takımda yok. Portekiz maçında gördük, yeni bir oyun sistemi düşünmüşsün. Bu sistemde senin Hakan Şükür'e ihtiyacın yok. İtiraz etmiyorum. Hoca sensin. Ama her şeyin bittiği anlarda, maçın son 10 dakikasında, 15 dakikasında bütün dünya takımlarının, Brezilya'sından, Almanya'sına, Kore'sinden Zimbabwe'sine uyguladığı bir şey var: Doldur boşalt. Böyle bir anda senin pivot santrfora ihtiyacın var ve Türkiye'de bir tane pivot santrfor var; Hakan Şükür ama o kadroda yok. Felaketin canlı kanıtını söyleyeyim. Portekiz karşısındaki ilk 11 açıklandığı zaman herkesi şaşırtan isim kimdi: Colin Kazım. O Colin Kazım takımın en iyisiydi. Colin Kazım süper oynadığı için değil, geri kalan bütün takım döküldüğü için. Can Bartu çok güzel yazmış: Takımın en iyisi Colin'se, anlayın gerisinin ne oynadığını." "İlk 11'de nasıl oynar" denilen bir adam, takımın en iyisiyse eğer gerisini salla gitsin o zaman. Sen harika oynarsın, Portekiz'i yenersin, Colin Kazım da süper oynar, dersin ki 'Fatih hoca, adamı buldu, keşfetti, oturttu ve bitirdi Portekiz'i.' Hayır. Senin takımın dökülüyor, topa vuramıyor, hezimetten kurtuluyor; en iyi oyuncun Colin. Niye? Çünkü 10 üzerinden 5'lik oynayan Colin. Gerisi 2'lik, 3'lük oynamış.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İstifa etmeli   / 04-06-2008
 G.Saray'ı kurtardı   / 03-06-2008
 İşlerine gelmez   / 28-05-2008
 İnanılır gibi değil   / 27-05-2008
 Az daha beni döveceklerdi   / 21-05-2008
 Hakan en iyisi   / 20-05-2008
 Formül belli   / 15-05-2008
 Vatan haini mi!   / 14-05-2008
 Futbolu bilmiyor   / 13-05-2008
 Raporlar değişti   / 07-05-2008


 
Bu işi bırak Fatih Hoca
Emre'yi çokaramadı
Arda'ya psikolog lazım
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
' Varım' diyooor
Muhabirimiz sordu: "Fenerbahçe' ye...
Simic çark etti
DAHA önce G.Saray yerine Celtic'...
Kanatların yeni hakimi
"Hem sağ, hem sol ayağımı...
Sylva tamam
Shovkovsky' den vazgeçen Trabzon...