Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Duygusal davranıyor



Terim'in Hakan'ı çağırmaması ne kadar duygusalsa, Yıldıray'ı atıp, Tümer'i tutması da o kadar duygusal...
Büyük bir zaaf içinde. Tümer ne yapmış? Askerden kaçmak için Yunanistan'a giden adamı ödüllendiriyor...

Terim uzun uzun düşündükten sonra Halil Altıntop, İbrahim Kaş ve Yıldıray Baştürk'ü kadro dışı bıraktı. Milli Takım'dan gönderilmesi gerekenler bu 3 isim miydi?
Yıldıray'ın gönderilmesini mantığım almıyor. Şu mevcut kadroda Emre'nin yedeği yok. Kimse bana demesin, 'Tümer, Emre'nin yedeği!' Tümer ne yapmış? Askerden kaçmak için Yunanistan'a giden bir adamı Fatih Terim ödüllendiriyor. Askerden kaçmayı ödüllendiriyor. Kimse beni söyletmesin; askerler gidip şehit olurken, askerden kaçan bir adamı ödüllendiriyor Fatih Terim. Bu ayıp ona yeter bir defa. Tümer'in Emre'nin yedeği olamayacağı açık. Emre'nin yedeği olabilecek bir adam olsa zaten Beşiktaş onu bu kadar rahat bırakmazdı. Zaten yurt dışında gittiği takım da 5. sınıf bir Yunan takımı. Ersun Yanal da böyleydi, Fatih Terim de böyle... Bütün güzide antrenörlerin bir zaafı var. Lider futbolcuya tahammül edemiyorlar, her dediklerine 'baş üstüne' diyen de gözdeleri oluyor. Hakan Şükür'ü dışladılar? Niye? Lider futbolcu çünkü Hakan Şükür. Etrafına öbür futbolcuları toplayabiliyor. Böylesini çıban başı olarak görüyorlar. Yıldıray da lider futbolcu. Oysa Tümer, Fatih'in askeri. Oynatıyor sesini çıkartmıyor, oynatmıyor sesini çıkartmıyor, iki dakika kala oyuna sokuyor sesini çıkartmıyor, ne derse, ne yaparsa 'eyvallah' diyor. Fatih'in iyi çocuğu Tümer. Peki ya Emre? Bütün bir sene oynamamış, ne oynar, ne oynamaz, sakat mı değil mi belli değil; böyle birini sen takımın merkezi yaparken ona bir yedek düşünmez misin? Bu yedek Yıldıray'dan başkası olmaz. Ama Tümer'i tutmak için onu kadro dışı bırakıyor. İnanılır gibi değil. Terim gelip bana 3 gün 3 gece anlatsa, anlatamaz. Bu kararı tamamen duygusal bir karar. Hakan'ı dışarıda bırakması ne kadar duygusalsa Yıldıray'ı atıp, Tümer'i tutması da o kadar duygusal bir karar. Bu da Terim'in son yıllarda büyük bir zaaf içinde olduğunu gösteriyor. Duygusallığı öne çıkıyor, sempatileri, antipatileri öne çıkıyor. Bir takım futbolculardan korkuyor. 'Buna laf geçiremem' diye. Kadroyu buna göre yapıyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İşlerine gelmez   / 28-05-2008
 İnanılır gibi değil   / 27-05-2008
 Az daha beni döveceklerdi   / 21-05-2008
 Hakan en iyisi   / 20-05-2008
 Formül belli   / 15-05-2008
 Vatan haini mi!   / 14-05-2008
 Futbolu bilmiyor   / 13-05-2008
 Raporlar değişti   / 07-05-2008
 İki korkak hoca   / 06-05-2008
 Paylaşmalıydı   / 01-05-2008


 
Duygusal davranıyor
Ataklar nerede bitecek!
G.Saray'ı kurtardı
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Nihat' ı istiyoruz
Fenerbahçe başkanı, FBTV' deki...
Yaylım ateşi
Bülent Tulun: Emre Belözoğlu,...
Forvet için 3 aday
Kartal, Klasnic' in dışında Gökhan...
Forvet harekatı
Polonyalı Brozek, Hırvat Rukavina...