Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Resmen iki Fatih Terim var

Terim'in daha önce "Antipatik davrandığını" söylemiştiniz. 'Var mısın, yok musun' yarışmasındaki Terim'i nasıl buldunuz? Danışmanlarının ya da sizin sözünüzü dinledi galiba!..
Ben onu hep söylüyorum. İki Fatih Terim var. Bunu hep söyledim, hep yazdım ama kimseyi inandıramıyorum. Herkesin gözünün önünde futbol sahalarındaki, basın toplantılarındaki o Fatih Terim var. Mussolini jestleri, mimikleriyle, sahanın kenarında öfkeli Terim. Ama gerçek hayattaki Fatih Terim bambaşka. Benim 50. yılımda Mustafa (Denizli) hoca ile birlikte yaptıkları şov akıllara durgunluk vericiydi. Türkiye'nin hiçbir komedi ikilisi bu kadar çok güldürmedi insanları ki bunların hazırlığı falan yoktu.
Spontane. İki ayrı masada otururken yan yana geldiler ve birbirlerini taşlamaya başladılar güya. Öldü millet gülmekten. Aile Fatih'i olağanüstü bir Fatih Terim. Yarışmada ailesini de gördük. Merve'yi, Buse'yi, Fulya'yı... İnsan Fatih Terim'i de gördük. Bambaşka bir Fatih Terim vardı. İki Fatih Terim var resmen.

ACUN ORTAYA ÇIKARDI
Fatih Terim-Emre ile ilgili seyirci ne hatırlıyor? Emre kırmızı kart görmüş, onu adeta dövmek için üstüne koşan ve sırtına vuran Fatih Terim. Buradaki Emre ile Fatih Terim, baba ile oğul gibiydi. Fatih Terim'in futbolcularla ilişkileri de bu. Bambaşka. O gece orada iki ailesi vardı Fatih Terim'in. Evdeki ailesi ve işteki ailesi. Ama ikisi de ailesiydi. Nasıl bir bağ kurmuş futbolcularıyla... Bundan kimsenin haberi yok. Çok yakındakiler biliyor ancak. "İki Fatih Terim var" deyişim bundan. Acun o 2. Fatih Terim'i ortaya koydu. Harika bir tanıtım programıydı. Türk halkı Milli Takımı'nı da hocasını da o gece çok sevdi. Şimdiye kadar onları sadece bir milli forma olarak görüyorlardı. Hayır, şimdi birey olarak sevdiler. Semih'i sevdiler, Emre'yi sevdiler, Tümer'i sevdiler, Arda'yı sevdiler. Milli formanın numaralarını değil. Somutlaştırdı Acun onları. Muhteşem bir tanıtım programıydı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Formül belli   / 15-05-2008
 Vatan haini mi!   / 14-05-2008
 Futbolu bilmiyor   / 13-05-2008
 Raporlar değişti   / 07-05-2008
 İki korkak hoca   / 06-05-2008
 Paylaşmalıydı   / 01-05-2008
 İkisi de sıfır   / 30-04-2008
 Hayaleti görmedi   / 29-04-2008
 İki tehlike var   / 23-04-2008
 Ters tepti   / 22-04-2008


 
Hakan en iyisi
Ben selam vermem
Resmen iki Fatih Terim var
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Yıldırım harekat
Şampiyonlar Ligi finalini izlemek...
Yolcular belli
FUTBOL A.Ş. Genel Müdürü Adnan...
Tandoğan kaldı
GEÇTİĞİMİZ yıl devre arasında...
Colman bitti
Yönetici Aksu, ön anlaşma sağlanan...