Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Ben selam vermem

Ben Hakan'a yolda rastlasam selam vermem. Çünkü bana karşı çok çirkin hareketler yaptı
Ama bu onun Türk futboluna yaptığı hizmetleri inkâr etmemi gerektirmez. Terim de açıklamalı
Sen ki Hakan Şükür'ü Galatasaray dahil tüm Türkiye aforoz ettiği zaman, Ersun hoca, Milli Takım'dan kesmiş, Galatasaray'ın yönetimi de Galatasaray'dan kesmiş, yokluktan getirdin; o da sana 4 gol atarak teşekkür etti. Sonra ne oldu? Sonra ne oldu kardeşim? Bir şeyler var ama Ersun hoca da açıklamıyor, Fatih hoca da açıklamıyor. Ne varsa bu Hakan Şükür'de! Cüzzam mı var, frengi mi var, zehir mi var? Açıklasınlar bilelim; biz de diyelim ki 'Doğru yapmışsınız arkadaşlar. Bu adamın burada ne işi var?' Kokainci Daum için hâlâ 'Türkiye'ye gelsin' diye laflar ediyorsak, Türkiye'ye "Çavuşesku'nun Romanya'sı" diyerek hakaret eden Lucescu'yu "Milli Takım'ın, Galatasaray'ın başına getirelim" diye laflar ediyorsak Hakan Şükür'ün bu ikisinden daha felaket ne günahı var!

HAPLARI YUTMADI
O zaman açıklayın arkadaş. Açıklayın. Ben açıklıyorum işte: Ben yolda rastlasam selam vermem. Çünkü bizzat bana karşı, çok çirkin hareketler yaptı. Hakan da biliyor, ben de biliyorum, Türkiye de biliyor. Ancak bana karşı çirkin hareketler yapması, onun futbolculuğunu, Türk futboluna ve Galatasaray'a yaptığı hizmetleri inkâr etmemi gerektirmez. Dahası Hakan Şükür'ü Türkiye'ye kazandıran adam kim: Fatih Terim. Bursa'daydı Hakan Şükür ve Bursaspor'un o zamanki hapçı hocası, her maçtan evvel futbolculara bir takım garip haplar yutturuyordu. İğneler yaptırıyordu. Hakan Şükür de dedi ki "Ben bilmediğim haplar içmem, bilmediğim iğneler yaptırmam." O iğneleri yaptırmayı reddettiği için oynatmıyorlardı. Bursa'da oynamayan Hakan Şükür'ü Fatih Terim, Ümit Milli Takım'da ısrarla oynattı. Galatasaray'ın gözüne soktu. Sokmakla kalmadı haber de yolladı. "Bursa'da Hakan Şükür" diye birisi var transfer edin. Hakan Şükür'ün Galatasaray'a transferinde başrolü oynayan kişidir. Bursa'da oynamadığı zaman Milli Takım'da oynatan Fatih Terim, Hakan Şükür'ü Türk futboluna getiren ve kazandıran adamdır. Neresinden bakarsan bak Hakan'ın bütün futbol kariyerinde Fatih Terim var. Beraber yürüdük biz bu yollarda. Beraber ıslandılar bütün yağan yağmurlarda, fırtınalarda, dolularda. Ayrılık böyle mi olmalıydı? Bu ayrılık Fatih Terim'e yakıştı mı? Fatih Terim açıklama yapmak zorunda. Hakan Şükür'ü niçin çağırmadığını açıklamak zorunda. "2010 yılının takımını yapıyorum" lafını Hıncal Uluç da yemez, hiç kimse yemez. Çünkü hepimiz Fatih Terim'i biliyoruz. Fatih Terim gibi bir hoca 2008 Avrupa Şampiyonası finallerini takım yapmak için kullanmaz. Kullanan ile de dalgasını geçer. Avrupa Şampiyonası tek başına bir hedef. Hedefe giderken deneme olur mu?



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Formül belli   / 15-05-2008
 Vatan haini mi!   / 14-05-2008
 Futbolu bilmiyor   / 13-05-2008
 Raporlar değişti   / 07-05-2008
 İki korkak hoca   / 06-05-2008
 Paylaşmalıydı   / 01-05-2008
 İkisi de sıfır   / 30-04-2008
 Hayaleti görmedi   / 29-04-2008
 İki tehlike var   / 23-04-2008
 Ters tepti   / 22-04-2008


 
Hakan en iyisi
Ben selam vermem
Resmen iki Fatih Terim var
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Yıldırım harekat
Şampiyonlar Ligi finalini izlemek...
Yolcular belli
FUTBOL A.Ş. Genel Müdürü Adnan...
Tandoğan kaldı
GEÇTİĞİMİZ yıl devre arasında...
Colman bitti
Yönetici Aksu, ön anlaşma sağlanan...