- 30 Ağustos 2013
Güle oynaya
Adrian-Malouda-Henrique üçlüsü harika. Bu üçlü, ligde de çok iş yapar.
Trabzonspor'da bazı topçular var. Vasat bile oynasalar, takım rahatlıyor. Onlardan biri Zokora.
Orta sahanın beyni gibi idi.
Dikkat ettiyseniz takım yavaş yavaş oturuyor. Gerçi bu Kukesi, Trabzonspor'a rakip değil.
Oyuna baskı ile başlayan Trabzon'du, ilk golü de onlar yedi. Maçın kaderini Adrian tayin etti. Henrique'nin takipçiliği ilk yarıyı berabere noktaladı.
Adrian şanslı
Adrian iyi oyuncu ama şanslı da. Malouda gibi bir yıldız ve Henrique gibi bir golcü var yanında. Bu üçlü önümüzdeki günlerde daha iyi olacak. Henüz uyum aşamasındalar. İnanıyorum ki, Trabzonspor'un futbolu da göze hoş gelecek ve herkes beğenecek.
Gelelim maça. Adrian oyunu yine yönlendirdi. Henrique'nin golü ile nefes alan bordo-mavililer, Malouda'nın artistik golü ile hayat buldu. Volkan olayı ile bozulan moraller düzeldi.
Olcan'ın ileri geçmesi ile bu takım daha çok hücumda kendini gösterecek. Mustafa Akçay'ın Malouda ile Adrian'ı oyundan alarak tribünlere alkışlatması güzel bir motivasyon.
Neticede Trabzonspor kendinden bekleneni yaptı ve bir kez daha güle oynaya
Türkiye'yi ayağa kaldırdı.