Maç Sonuçları

Sinopspor'un tur keyfi

Türkiye'nin kupasında Sultanbeyli Belediyespor ile Küçükçekmece Sinopspor maçında heyecan zirve yaptı. İlk devrenin sonuna doğru iki takım birden açıldı. Önce 39. dakikada Sarp Ekinci'nin golüyle konuk Küçükçekmece Sinopspor 1-0 öne geçti. 2 dakika sonra Sultanbeyli Belediyespor, Gökhan Kılınç ile skoru 1-1 yaptı. İlk devre ve maç bu skorla tamamlandı. Uzatmalarda 97. dakikada Mete Han Genç, Küçükçekmece'yi tekrar öne geçirdi. 120+3. dakikada Doğancan Aynacı'nın penaltıdan golüyle Küçükçekmece Sinopspor, 3-1'le 2. Tur'a yükseldi.

Giriş: 28 Eylül 2023, Perşembe 06:50
Türkiye'nin kuasında Sultanbeyli Belediyespor ile Küçükçekmece Sinopspor maçında heyecan zirve yaptı. İlk devrenin sonuna doğru iki takım birden açıldı. Önce 39. dakikada Sarp Ekinci'nin golüyle konuk Küçükçekmece Sinopspor 1-0 öne geçti. 2 dakika sonra Sultanbeyli Belediyespor, Gökhan Kılınç ile skoru 1-1 yaptı. İlk devre ve maç bu skorla tamamlandı. Uzatmalarda 97. dakikada Mete Han Genç, Küçükçekmece'yi tekrar öne geçirdi. 120+3. dakikada Doğancan Aynacı'nın penaltıdan golüyle Küçükçekmece Sinopspor, 3-1'le 2. Tur'a yükseldi.
sında Sultanbeyli Belediyespor ile Küçükçekmece Sinopspor maçında heyecan zirve yaptı. İlk devrenin sonuna doğru iki takım birden açıldı. Önce 39. dakikada Sarp Ekinci'nin golüyle konuk Küçükçekmece Sinopspor 1-0 öne geçti. 2 dakika sonra Sultanbeyli Belediyespor, Gökhan Kılınç ile skoru 1-1 yaptı. İlk devre ve maç bu skorla tamamlandı. Uzatmalarda 97. dakikada Mete Han Genç, Küçükçekmece'yi tekrar öne geçirdi. 120+3. dakikada Doğancan Aynacı'nın penaltıdan golüyle Küçükçekmece Sinopspor, 3-1'le 2. Tur'a yükseldi.