TRANSFER HABERİ - Trabzonspor'da Dreyer ısrarı!
Yönetim, San Diego forması giyen Anders Dreyer için ilk teması kurdu. MLS ekibi ‘şartlar uyarsa olabilir’ diyerek transfer ateşini yaktı. Dreyer’in değeri 15 milyon euro.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Mayıs 2026 06:50
Trabzonspor'da yaz transferi için erken düğmeye basıldı. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Ruslan Malinovskyi ve 17 yaşındaki gurbetçi kanat Thierry Karadeniz ile prensipte anlaşan Fırtına'da, belirlenen mevkiler için görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Kanat bölgesinde skorer ve üretken bir isim arayışında olan Karadeniz devi, rotasını sürpriz bir şekilde Amerika Birleşik Devletleri'ne çevirdi. Bordo-mavililer, San Diego'nun Danimarkalı sağ kanat oyuncusu Anders Dreyer'i kadrosuna katmak için ilk teması kurdu. Bordo-mavili kurmayların, 27 yaşındaki oyuncunun menajeri ve kulübüyle bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.
RESMİ TEKLİF İÇİN HAZIRLIK
ABD kulübünden gelen yanıt ise transfer ateşini yaktı. Kulüp yetkilileri, şartların oluşması halinde Dreyer'i satabilecekleri yönünde olumlu bir geri dönüş yaptı. Bu gelişmenin ardından elini çabuk tutmak isteyen Trabzonspor yönetimi, vakit kaybetmeden resmi bir teklif sunmak için hazırlıklara başladı. Yapılacak resmi teklifin ardından kulüpten izin alınarak Dreyer ile masaya oturulacak. Kanat pozisyonunda oldukça etkili bir isim olan Danimarkalı 28 yaşındaki oyuncunun menajeriyle yapılan temasta ise henüz istenen aşama kaydedilemedi. Futbolcunun kararına göre alternatifler gündeme gelebilir.
4+1 YILLIK İMZA ATMIŞTI
Transferin Trabzonspor açısından en zorlayıcı yanını ise oyuncunun sözleşme durumu oluşturuyor. Dreyer, 2025'in Ocak ayında Anderlecht'ten 5.5 milyon euro'ya Diego'ya gitti ve 4+1 yıllık imza attı. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Dreyer 2025 ve 2026'da çıktığı 49 maçta 28 kez fileleri sarstı, 20 de asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Fırtına, iç sahada oynadığı 16 lig maçında 9 galibiyet ve 6 beraberlik alırken sadece 1 kez mağlup oldu. Dış sahada, 10 kez sahadan galibiyetle ayrılarak ligin en etkili deplasman takımlarından biri oldu. Karadeniz ekibi 15 puan kaybıyla eve döndü. -
Akçaabat'ta ocak ayından bu yana hizmet veren yarı olimpik yüzme havuzunun resmi açılışı gerçekleştiriliyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla yapılacak açılış programı, 8 Mayıs Cuma günü düzenlenecek. -
Rumen basını, Trabzonspor’un Gaziantep FK ile Denis Draguş-Drissa Camara takasını görüştüğünü öne sürdü. 24 yaşındaki Camara orta sahada görev yapıyor