Belediye tarihi fırsatı kaçırdı
Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu sonuçla tarihi bir fırsat kaçırdı.
- Süper Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 26 Mart 2012 00:00
- Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2012 00:22
Sezonun ilk yarısında kendi evinde Galatasaray'ı 2-0, deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yenen lacivert-turunuculu ekip, ikinci yarıda ise Fenerbahçe'yi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 3-2 mağlup etmişti. Bugün Beşiktaş'ı mağlup ederek bu unvanı yakalamak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibiyle 2-2 berabere kalınca bu fırsatı değerlendiremedi.
Daha önce 3 takım başarabildi
1959 yılında başlayan ve eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki adıyla Süper Lig tarihinde, ''Dört Büyükler'' olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u aynı sezonda yenebilen sadece 3 ekip bulunuyor.
1987-1988 sezonunda Malatyaspor, kendi sahasında Galatasaray'ı 3-1, Beşiktaş'ı 5-3, Fenerbahçe'yi 1-0, deplasmanda da Trabzonspor'u 3-2 yendi.
2001-2002 sezonunda MKE Ankaragücü, kendi evinde Galatasaray ile Fenerbahçe'yi 2-1, Trabzonspor'u 4-2 yenerken, Beşiktaş'ı İstanbul'da 2-1 mağlup etti.
2006-2007 sezonunda ise Bursaspor, kendi evindeki maçlarda Trabzonspor'u 2-1, Beşiktaş'ı 3-0, Galatasaray'ı 2-0, deplasmanda da Fenerbahçe'yi 1-0 yendi.
Golü attı cezalı oldu
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da golü atan Efe İnanç, Beşiktaş karşısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.
Maçta 6. dakikada golü atan Efe, 15. dakikada Veli Kavlak'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Efe İnanç, takımının ligde gelecek hafta deplasmanda Sivasspor ile yapacağı karşılaşmada takımını yalnız bırakacak.
Ancak Efe İnanç, 83. oyundan alınırken buna tepki gösterdi. Sinirli bir şekilde kenara gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu, montunu sinirli bir şekilde yere atarak doğrudan soyunma odasına gitti.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un hücum hattı için gündemine sürpriz bir isim geldi, menajerler bordo-mavili kulübe Hollanda'nın dev kulübünden forvet önerdi. İşte o isim... -
Galatasaray ile ismi bir süredir transfer iddialarında anılan o futbolcu hakkında İtalyan basınından sarı-kırmızılıları üzecek bir haber geldi. Genç yıldızın o takıma imza atmak üzere olduğu öne sürüldü. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri -
UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında yarın Çekya'nın Hradec Kralove takımıyla karşılaşacak Beşiktaş, son antrenmanını yaptı.