2020'ye 6 aday!
2020 Yaz Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği için resmi başvuru süresi dün gece yarısı itibarıyla sona erdi.
- Genel Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Eylül 2011, 13:35
Adaylar arasında İstanbul ile Azerbaycan'ın başkenti Bakü, Katar'ın başkenti Doha, İspanya'nın başkenti Madrid, İtalya'nın başkenti Roma ve Japonya'nın başkenti Tokyo bulunuyor.
Bu kentlerden Tokyo ve Madrid, 2016 Olimpiyatları için de ev sahibi adayı olmuş, finalde Brezilya'nın Rio kentine kaybetmişlerdi.
2020 olimpiyat oyunlarının ev sahibi, Eylül 2013'te Buenos Aires'de belirlenecek.
DİĞER HABERLER
-
Vatandaşlar hafta sonu alışveriş planlarını yaparken, marketlerin cumartesi günü açık olup olmadığını merak ediyor. Türkiye genelinde zincir marketler, cumartesi günleri normal çalışma saatleriyle hizmet veriyor. Ancak marketlerin açılış ve kapanış saatleri şehirden şehre ve markadan markaya değişiklik gösterebiliyor. Peki, hafta sonu marketlerin çalışma saatleri nasıl düzenleniyor? -
Astrologların yorumlarına göre gökyüzü enerjisi bu hafta bazı burçların hayatında köklü değişiklikler yaratacak. Hem iş hem özel hayatında önemli gelişmeler yaşayacak olan burçlar, kaderlerini yeniden yazacak. Bu hafta kaderi değişecek burçlar listesi açıklandı! İşte herkesin merak ettiği soru: Bu hafta en şanslı burçlar hangileri? -
Hafta içi yoğun mesai saatlerinden dolayı banka işlemlerini erteleyen birçok kişi, özellikle “2025 cumartesi bankalar açık mı?” sorusuna yanıt arıyor. ATM'lerden yapılamayan işlemler veya şubeden yürütülmesi gereken bankacılık hizmetleri için şubelerin durumu araştırılıyor. Peki, Bankalar cumartesi günü açık mı? 2025 Hafta sonu bankalar çalışıyor mu? Banka çalışma saatleri!