Barcelona'nın genç yıldızından Galatasaray'a transfer yanıtı!
Transferde gaza basan Galatasaray Noa Lang'ın ardından bir bomba daha patlamak istiyor. Orta saha bölgesine kimin transfer edileceği merak edilirken son olarak gündeme Barcelona'nın genç futbolcusu Marc Casado gelmişti. İspanyol basını yıldız oyuncunun transfer kararını duyurdu. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 24 Ocak 2026 10:05
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen Cimbom, Barcelona forması giyen Marc Casado'yu gündemine aldı.
İspanyol basınının duyurduğu haberde; sarı kırmızılıların, 22 yaşındaki futbolcu için resmen devreye girdiği ifade edildi.
Barcelona'nın iyi bir teklif gelmesi halinde yollarını ayırmayı planladığı Casado için Galatasaray'ın yanı sıra Atletico Madrid'in de istekli olduğu vurgulandı.
Transferdeki bu sıcak gelişmelerin yanı sıra İspanyol basınından Mundodeportivo'da, Casado ile ilgili flaş bir haber yer aldı.
Yayınlanan haberde; genç oyuncunun, Barcelona'dan ayrılmaya sıcak bakmadığı kaydedildi.
Teknik Direktör Hansi Flick'in, Casado'yu ikinci plana atmasına rağmen İspanyol orta sahanın Galatasaray'a gitme seçeneğini çoktan reddettiği yazıldı.
Bugün itibariyle transfer penceresi kapanmadan önce beklenmedik bir gelişme olmazsa, Casado'nun planının Barcelona'da kalmak olduğu vurgulandı.
BU SEZON 19 MAÇA ÇIKTI!
Marc Casado bu sezon Barcelona'da toplam 19 karşılaşmada boy gösterdi. Casado bu mücadelelerde 1 asist yaptı.
Güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olan genç ismin, kulübüyle olan sözleşmesi 2028'de sona erecek.
Öte yandan Casado'nun sözleşmesinde 100 milyon Euro'luk bir serbest kalma maddesi bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden biri de Ismaila Sarr olmuştu. Crystal Palace'ın Everton mücadelesi öncesi Senegalli yıldızla ilgili sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Erzurumspor FK’yı 4-0 mağlup eden Galatasaray’da milli kaleci Uğurcan Çakır, karşılaşmanın ardından A Spor’a özel açıklamalarda bulundu. -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi'nin anlaşma sağladığı ancak seçimi kaybetmesi sonrası transferinin gerçekleşmediği Hakan Çalhanoğlu'nu gündemine aldığı iddia edildi. İşte detaylar... (GS spor haberi)