Eski Galatasaraylı Fernando Reges Internacional'e transfer oldu
Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'ın, 36 yaşındaki eski Brezilyalı futbolcusu Fernando, Internacional ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Şubat 2024 11:43
Brezilya ekibi Internacional, Galatasaray'ın eski Brezilyalı futbolcusu Fernando'yu kadrosuna kattı. Internacional Kulübü, 36 yaşındaki orta saha oyuncusu Fernando Reges ile iki yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
Galatasaray'ın yanı sıra Porto, Manchester City ve Sevilla'da görev yapan tecrübeli futbolcu, geçen ay profesyonel kariyerine başladığı Brezilya 2. Lig ekibi Vila Nova'ya imza atmıştı.
Avrupa'da 16 yıl forma giyen Fernando, 18 kez kupa sevinci yaşadı. Porto'da 4'er lig ve Portekiz Süper Kupa, 3 Portekiz Kupası ile bir UEFA Avrupa Ligi zaferine ulaşan Fernando, burada sergilediği başarılı performansla Manchester City'nin yolunu tuttu. Manchester ekibinde bir kez İngiltere Lig Kupası kaldıran Brezilyalı oyuncu, Galatasaray'da iki Süper Lig ve bir Türkiye Kupası, Sevilla'da ise iki defa UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu elde etti.
Fernando, orta sahanın vazgeçilmezi haline geldiği Galatasaray'da iki sezonda 58 maça çıktı ve 4 gol, 4 asistlik performans sergiledi.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika haberi: Galatasaray, Gabonlu orta saha oyuncusu Mario Lemina ile 2 yıllık sözleşme uzatıldığını açıkladı. İşte detaylar... -
Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer gündeminde yer alan isimlerden birisi de Phil Foden. Sarı-kırmızılılara transferi büyük bir merakla takip edilen futbolcuyla ilgili son olarak flaş bir gelişme yaşandı. Cimbom, İngiliz yıldız için hiç beklemediği bir engel ile karşı karşıya. İşte tüm detaylar... -
Galatasaray'daki geleceği büyük merak konusu haline gelen Mario Lemina ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak yurt dışından Gabonlu yıldızın takımdaki durumu hakkında gündem olan habere yer verildi. İşte tüm detaylar...