GALATASARAY HABERLERİ: Okan Buruk'tan flaş karar! Milli ara sonrası ilk 11'de 2 kesik
Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın geçilmesinin ardından milli maçlar nedeniyle araya girildi. Bu süreçte sarı-kırmızılılarda sakatlıkların dönmesi ve Mauro Icardi ile Juan Mata gibi sonradan takıma katılan transferlerin de kondisyon açığının giderilmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'un, Adana Demirspor maçında son oynanan Konyaspor maçı 11'ine göre 2 değişiklik yapacağı öğrenildi. İşte kesik yiyecek futbolcular ve G.Saray'ın muhtemel 11'i... | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 20 Eylül 2022 08:25
- Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2022 14:34
Milli arayı iyi değerlendirerek adaptasyon sürecini bu sürede gidermek isteyen Galatasaray, planını yaptı.
BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY İSTİYORDU! DÜNYA KUPASI ÖNCESİ O GELİŞMEYİ DUYURDULAR 👈🏼
Yoğun bir programdan geçecek sarı-kırmızılı takım, ligde son olarak arabam.com Konyaspor'u 2-1 mağlup etti ve yoluna kayıpsız devam etti.
Son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Cimbom, 4 galibiyet 1 beraberlik alarak yenilmezlik serisi oluşturdu.
Aslan, milli aranın ardından son 2 haftada olduğu gibi ligin lider olan takımı Adana Demirspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.
Teknik direktör Okan Buruk, detaylı analizlerle Adana ekibini incelerken; ilk 11'de ise 2 değişiklik yapma kararı aldı.
İşte Galatasaray'ın Adana Demirspor muhtemel 11'i:
FERNANDO MUSLERA
SACHA BOEY
VICTOR NELSSON
EMİN BAYRAM
LEO DUBOIS - Van Aanholt'un yerine tercih edilecek.
LUCAS TORREIRA
SERGIO OLIVEIRA
YUNUS AKGÜN
DRIES MERTENS
KEREM AKTÜRKOĞLU
MAURO ICARDI - Kondisyonu istenen düzeye gelmesi halinde ilk 11'deki yerini alacak. Bu durumda Bafetimbi Gomis, nöbetçi golcü rolünü üstlenecek.
DİĞER HABERLER
-
Manchester City ve Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nın eski yıldızlarından Yaya Toure, Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'ne ziyaret gerçekleştirdi. Toure burada sarı-kırmızılı takımla hatıra fotoğrafı çektirdi. -
Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı derbinin hazırlıklarına başladı. -
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde sahasında Natura Dünyası Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilerek organizasyona veda etti. Sarı kırmızılılarda alınan bu skor büyük bir şok etkisi yaratırken, Cimbom'da sezon sonunda takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı. Bu doğrultuda yönetimin, iyi bir teklif gelmesi halinde o yıldızla vedalaşma kararı aldığı iddia edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)