FIFA'dan İran'a Dünya Kupası çağrısı!
FIFA, İran Milli Futbol Takımı'nın ABD, Meksika ve Kanada'nın birlikte düzenleyeceği 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılması çağrısında bulundu.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 17 Mart 2026 17:38
FIFA, İran Milli Futbol Takımı'nın ABD, Meksika ve Kanada'nın birlikte düzenleyeceği 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılması çağrısında bulundu. FIFA'dan yapılan açıklamada, "FIFA, 2026 FIFA Dünya Kupası planlaması konusunda İran da dahil olmak üzere tüm katılımcı üye federasyonlarla düzenli olarak iletişim halindedir. FIFA, tüm katılımcı takımların 6 Aralık 2025'te açıklanan maç programına göre yarışmasını dört gözle bekliyor." ifadeleri kullanıldı.
ABD Başkanı Donald Trump, İran Milli Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılmasının güvenli olmayacağı konusunda uyarıda bulunmuştu.
ABD, Meksika ve Kanada'nın organize edeceği 23. Dünya Kupası, 11 Haziran-19 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye'nin en büyük spor kanalı A Spor'un canlı yayınını haberimizden takip edebilirsiniz. -
Son dakika haberi: Caner Erkin 37 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı. -
Bir dönem Barcelona forması altında birlikte mücadele eden Thierry Henry ve Zlatan Ibrahimovic, stüdyo ortamında topla yaptıkları gösterilerle dikkat çekti. İsveçli futbol efsanesi, o anlara ait görüntüleri resmi sosyal medya hesabından paylaşırken, gönderisinde "Stüdyo bunu asla unutmayacak" ifadelerine yer verdi.