Milli Takım'a Deniz Gül
TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, Milli Takım için müjde verdi.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Kasım 2024 06:50
TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, Milli Takım için müjde verdi. Kazancı, "Deniz Gül ile görüşüyoruz. Mevki olarak da tartışmaların odağında olan bir mevkide, 9 numarada oynuyor. Gönlü de var" dedi. İsveç ekibi Hammarby'den Portekiz devi Porto'ya transfer olan Gül, 5 maçta 2 gol attı.
DİĞER HABERLER
-
2026 FIFA Dünya Kupası'nda C Grubu'nda yer alan Haiti, formasındaki tasvirin FIFA tarafından siyasi bulunması nedeniyle tasarımı değiştirdi. -
2026 Dünya Kupası hakem listesinde yer alan ancak ABD'ye girişine izin verilmediği için turnuvada yer alamayan Somalili hakem Omar Artan'a UEFA'dan görev verildi. İşte detaylar... -
Dünya Kupası'nda grup savaşları devam ediyor! Milyarlarca futbolseverin ekran başına kilitleneceği 12 Haziran Cuma gününde dev turnuvanın açılış haftası heyecanı iki kritik mücadeleyle sürecek. A Grubu'nda Asya devi Güney Kore, Avrupa'nın disiplinli ekibi Çekya ile kozlarını paylaşırken; B Grubu'nda turnuvanın ev sahiplerinden Kanada, Balkan ekolünün güçlü temsilcisi Bosna Hersek karşısında galibiyet arayacak. İşte dev randevuların detayları!