Kaptanlar dümene geçti
Fenerbahçe'de takım kaptanları Dzeko, Tadic ve Mert Hakan, ikinci yarı öncesinde dümene geçti. Teknik direktör Jose Mourinho'dan izin alarak takım arkadaşlarıyla bir toplantı yapan üç isim; ilk yarının değerlendirmesini yaptı ve sezonun ikinci yarısında herkesin daha fazla sorumluluk alması gerektiğinin altını çizdiler. MERT Hakan'ın, "Yönetim her türlü arkamızda ve bizden desteğini esirgemiyor. Ancak tabloda rakibimizin çok arkasındayız. Bu tablonun da ana sorumlusu biziz. Herkes ikinci yarı daha fazla sorumluluk almalı" dediği öğrenildi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 31 Aralık 2024 06:50
DİĞER HABERLER
-
Son dakika spor haberi: Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu maçlarının sona ermesinin ardından UEFA kulüpler sıralaması güncellendi. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un sıralamadaki yeri... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Lyon'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Matteo Guendouzi'ye yapılan saldırıdan net görüntüler ortaya çıktı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Şampiyonlar Ligi play-off turunda Lyon'u devirerek 18 yıl aradan sonra adını Devler Ligi'ne yazdıran Fenerbahçe, transferde gaza bastı. Fransız basını, sarı-lacivertlilerin Nice forması giyen Ganalı stoper Kojo Oppong ile 4 yıllık anlaşma sağladığını yazdı. İşte flaş transfer gelişmesinin detayları... (FB spor haberi)