Arjantin milli takımı için Guardiola sesleri

Dünya Kupası’nda hayal kırıklığı yaratan Tangocular, Pep Guardiola için harekete geçti. Yıllığı 12 milyon dolardan 4 senelik bir sözleşme önerilecek

Giriş Tarihi: 05.07.2018 00:01 Güncelleme Tarihi: 05.07.2018 01:04
Arjantin milli takımı için Guardiola sesleri

Premier Lig'de Manchester City'yi uçuran Pep Guardiola'ya Arjantin Milli Takımı kancayı taktı. Tangocular, oynattığı futbolla tüm dünyayı kendine hayran bırakan İspanyol hocayı takımın başına geçirmeyi çok istiyor. Özellikle Messi ile çok iyi bir ilişkiye sahip olan 47 yaşındaki çalıştırıcı, Barcelona'da Arjantinli yıldızla kaldırmadık kupa bırakmamıştı. Arjantin Futbol Federasyonu, yıllık 12 milyon dolardan 2022 Dünya Kupası'nın sonuna kadar bir kontrat teklif etmeye hazırlanıyor.

İKİSİNİ ÇALIŞTIRIR MI?
Manchester City ile 30 Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Pep'in Arjantin'in teklifine ne cevap vereceği oldukça merak ediliyor. Tabii Pep'in dışında İngiliz ekibinin de izin verip vermeyeceği de bilinmiyor. İspanyol hoca, Bayern Münih'i çalıştırdığı dönemde sezonun bitmesine 6 ay kala M. City'de görev alacağını bildirmişti. Guardiola'nın 2 Şampiyonlar Ligi, 3 La Liga, 3 Bundesliga, 1 Premier Lig şampiyonluğu, 3 UEFA Süper Kupa ve daha birçok başarısı bulunuyor.

ARJANTİN'E MARADONA DA TALİP
Arjantin efsanesi Diego Armando Maradona, ülkesinin kupa dışında kalmasının ardından teknik direktörlüğe talip olduğunu açıklamıştı. Maradona, hoca olduğu takdirde hiçbir ücret talep etmediğini bildirdi. Ünlü çalıştırıcı, 2008-2010 yıllarında ülkesini çalıştırmıştı.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.