The Sun, İngiltere - Kolombiya maçından önce ortalığı karıştırdı: Go Kane

2018 Dünya Kupası son 16 turunda İngiltere ile Kolombiya karşılaşacak. Bu maçtan önce İngiliz gazetesi The Sun, Kolombiyalıları kızdıracak bir manşet attı. Manşette 'Go Kane' yazan Thu Sun, Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'a atıfta bulundu.

Giriş Tarihi: 03.07.2018 18:49
The Sun, İngiltere - Kolombiya maçından önce ortalığı karıştırdı: Go Kane

Türkiye'deki spor yayınlarında en çok gördüğümüz başlıklardan biri Türk takımıyla eşleşen takımlar için yapılan "rakibimizi tanıyalım" haberleridir. İngiliz The Sun gazetesi de Dünya Kupası'nda karşılaşacakları Kolombiya için benzeri bir girişimde bulunmuş fakat biraz ilginç noktalara da değinmişler.

The Sun, manşetinde Kolombiya'nın ünlü olduğu konulardan bahsederken Shakira'yı, güzel kahveyi ve ismini söyleyemeyecekleri bir şeyden daha bahsediyor.

Açık açık söyleyemediği bu şeyi de kelime oyunu yaparak Go Kane (okunuşu: Gokeyn) şeklinde söylüyorlar. İngilizce'de kokain (Cocaine) kelimesinin okunuşu da 'kokeyn'. Kara mizah (dark humor) olduğu için bazılarını kızdırsa da (bilhassa Kolombiyalılar'ı) aslında gayet yaratıcı.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.