İgor Akinfeev'den Rusya'ya 4 milyon Dolar

İspanya karşısında iki penaltı kurtararak ülkesini çeyrek finale taşıyan Igor Akinfeev, Futbol Federasyonu’na 4 milyon dolar daha kazandırmayı başardı

Giriş Tarihi: 03.07.2018 01:06
İgor Akinfeev'den Rusya'ya 4 milyon Dolar

Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Rusya'nın, geçtiğimiz gün son 16 turunda; turnuvanın favorilerinden İspanya'yı penaltılarla saf dışı bıraktığı karşılaşmaya bir isim damga vurdu. Normal süresi ve uzatması 1-1 sona eren karşılaşmanın seri penaltı atışlarında kalesinde devleşen Igor Akinfeev, ülkesini çeyrek finale taşıdı. Önce Pique'ye duvar ören 32 yaşındaki tecrübeli kaleci, son penaltıda da Aspas'a geçit vermedi ve Rusya Futbol Federasyonu'nun kasasına 4 milyon dolar koydu.

KASA DOLACAK
Ev sahibi olduğu turnuva öncesinde eleştiri oklarının hedefinde olan Rusya, sürpriz yaparak çeyrek finale kalınca kasasını da doldurdu. Katıldığı için 8 milyon dolar kazanan Rusya, gruptan çıktığı için de 4 milyon doların sahibi oldu. Akinfeev'in devleşmesiyle 4 milyon dolar daha kasaya girdi. Rusya çeyrek finalde Hırvatistan'ı geçmesi halinde, elde edeceği başarıya göre 6 veya 8 milyon dolar daha alacak. Şampiyon bitirecek takım ise turnuvayı 38 milyon dolar'la kapatacak.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.