İran teknik direktörü Quaresma'ya 'Çingenelik'le yüklendi

Portekiz-İran maçının ardından Queiroz’un Ronaldo’ya kırmızı kart gösterilmesi gerektiğine yönelik sözleri ve Portekiz’i yönelttiği ithamlarından ardından Quaresma da buna yanıt vermiş, “Kendisi bir Portekizli olarak, Portekiz’e daha çok saygı göstermeli” demişti.

Giriş Tarihi: 28.06.2018 19:18
İran teknik direktörü Quaresma'ya 'Çingenelik'le yüklendi

Yıldız futbolcu ayrıca Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayatım boyunca önyargılarla uğraştım ancak bunlar beni daha da güçlü kıldı" diyerek Queiroz sözünü kullanan bir kişiyi tokatlayan Batman fotoğrafı paylaştı ve Queiroz'a eşekli bir deyimle göndermede bulundu.

"Joao Pinto'ya sorabilir"

İran Milli Takımı Teknik Direktörü son olarak Facebook hesabından Portekizce'de kullanılan bir deyimi paylaştı. Öncelikle "Quaresma Joao Pinto'ya benim kim olduğumu sorabilir. Kaç kişiye milli takımla ilgili yardımcı oldum ve kaçına milli marşı öğrettim" diyen deneyimli teknik adam sonrasında yine bazı deyimsel ifadelerle futbolcuya yanıt verdi.

Çingene övgüsü, Quaresma yergisi

Queiroz "Portekizlilerin dediği gibi 'eşekler sadece tekmeler" ifadesini kullandı. Alicenap ve soylu çingeneleri öven Queiroz, Quaresma'nın Çingene toplumunun iyi değerlerine sahip olmadığını, yine içinde bir takım benzetmelerin geçtiği bir deyimle ima ederek oyuncuya yüklendi.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.