Osman Aşkın Bak: "Her şey güçlü Türkiye için"

Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gelişen Türkiye için çalıştıklarını belirtip, “Yapılan eserler ortada. Sağlam adımlarla yürüyeceğiz” diye konuştu

Giriş Tarihi: 19.06.2018 01:34
Osman Aşkın Bak: "Her şey güçlü Türkiye için"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 24 Haziran'daki seçimlerden projelerine, yaptıkları çalışmalardan hedeflerine kadar birçok konu hakkında konuştu. Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk olan Bakan Bak'ın öne çıkan sözleri şöyle: "Türkiye, 24 Haziran'da önemli bir seçime gidecek. İnanıyoruz ki, bu seçimde milletimiz yine projeleriyle sahada olan, geleceğe sağlam adımlarla yürüyen güçlü Türkiye'yi destekleyecektir. Gelişen, güçlü Türkiye istiyoruz. Yapılan eserler ortada."

YOLA DEVAM EDECEĞİZ
"Türkiye önemli bir süreci tamamlayacak. Meclis yasamayla ilgileneceği için güçlü olması lazım. 'Güçlü Türkiye, güçlü meclis' sloganıyla yolumuza devam edeceğiz. Türk sporu için projelerimizi sürdürüyoruz. Amatör kulüplere bu yıl 50 milyon lira yatırım yaptık. Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıyorlar. Türkiye'nin her tarafına AK Parti tarafından yapılan tesis sayısı, dünyada en önde geliyor. Şırnak'ta, Hakkari'de gençlik merkezi, havuzlar yapıyoruz. Çocukları dağa gitmekten kurtarıyoruz."

"SIKLET FARKI ÇOK BÜYÜK"
Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimiyle ilgili de şu yorumu yaptı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile rakipleri arasında sıklet farkı var. Karşısındakilerin sıkleti açık. TBMM'de Cumhurbaşkanı ile ilgili yorum yaparken, 'çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş' dedim. Sıklet farkı çok büyük. Yine de çalışmak gerekiyor. Bir şampiyon yine sahada çalışmaya devam ediyor. 12 seçim kazanmış, 4 olimpiyat görmüş bir olimpiyat şampiyonu var."

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.