Messi’ye kelepçe

Arjantin, kupadaki ilk maçında İzlanda ile 1-1 berabere kalırken Messi’nin tek kişilik çabası yeterli olmadı. Kuzeyliler, ünlü futbolcuyu kalabalık savunup sahadan sildi

Giriş Tarihi: 18.06.2018 00:33
Messi’ye kelepçe

Kupanın favorileri arasında gösterilen Arjantin ilk maçında İzlanda ile 1-1 berabere kalmıştı. Tangocular yetersiz bir futbol sergilerken hücumda Lionel Messi dışında kimse sorumluluk almadı. 27 şutun 11'ini rakip kaleye yollayan süper yıldız bir de penaltı kaçırdı. İzlanda doğru bir defans taktiğiyle Lionel Messi ile takım arkadaşlarının bağlantısını kesmeyi başardı.

ÇÖZÜM ARANIYOR
Arjantin'in ilk maçtaki performansı teknik direktör Jorge Sampaoli'yi de yeni arayışlara itti. İzlanda'nın Messi'yi 5'li, 6'lı savunma ile sıkıştırmasıyla Tangocuların hücumu tamamen kitlenirken, Di Maria, Meza, Agüero da çaresiz kaldı. Sampaoli kritik Hırvatistan maçında Messi üzerindeki baskıyı azaltacak formül arayışında.

Crespo da vurdu
LİONEL Messi eleştirilerine Arjantinlilerin eski golcüsü Hernan Crespo da katıldı. Unutulmaz forvet "Arjantinlilere tavsiyem Messi'den büyük işler beklemeyin. Çünkü Messi bir Maradona değil ve tek başına Dünya Kupası kazanamaz" ifadelerini kulandı.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.