A Milli Kadın Futbol Takımı Sinop'ta
2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Ligi 2. Grup'ta İsviçre ile mücadele edecek A Milli Kadın Futbol Takımı, Sinop'a geldi.
- Diğer Milli Takımlar Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Nisan 2026 20:46
2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Ligi 2. Grup'ta 18 Nisan Cumartesi günü İsviçre ile karşılaşacak A Milli Kadın Futbol Takımı, Sinop'a geldi. Ay-yıldızlı kafileyi Sinop Havalimanı'nda vali yardımcısı Taner Bolat, Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürü Mehmet Kalyon, Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürlüğü sporcuları ve taraftarlar karşıladı.
Burada sporcular tarafından A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası ve oyunculara çiçek takdim edildi. Taraftarlar tezahüratlar yaparak oyuncuları yanlarına çağırdı.
Kafile, havalimanından konaklayacağı otele geçti.
DİĞER HABERLER
-
20 Yaş Altı Erkek Milli Futbol Takımı, 22-30 Ağustos tarihlerinde İtalya'nın Taranto şehrinde düzenlenecek 2026 Akdeniz Oyunları'nın hazırlıklarına, TFF'nin Riva Tesisleri'nde başladı. Teknik Direktör Uğur İnceman yönetimindeki gençlerimiz, A Grubu'nda Fas, Tunus ve Kuzey Makedonya ile mücadele edecek. B Grubu'nda ise İtalya, Cezayir, Kosova ve Arnavutluk karşı karşıya gelecek. -
Oğuz Alper Öktem, 18-20 Eylül arasında Romanya'da düzenlenecek Balkan Şampiyonası 120 KM Atlı Dayanıklılık Yarışması için Binicilik Milli Takımı kadrosuna seçildi. -
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Avrupa Büyükler Modern Pentatlon Şampiyonası'nda altın madalya kazanan İlke Özyüksel Mihrioğlu'nu kabul etti.