Portekiz'de saygı duruşu
Portekiz futbol liglerinde, depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına hafta sonu oynanan maçlar öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Portekiz Futbol Federasyonu tarafından alınan kararla, hafta sonu oynanan lig maçları öncesi saygı duruşuna geçildi. Karşılaşmalar öncesinde oyuncular, santra çizgisi üzerinde çember oluştururken, depremden etkilenen Türkiye ve Suriye'nin bayrakları, saygı duruşu sırasında açıldı.
- Haberler Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Şubat 2023 06:50
DİĞER HABERLER
-
Futbol oyunlarında yüksek FPS için işlemci ve ekran kartı birlikte çalışır; ancak önem sırası oynanan moda ve görüntü ayarlarına göre değişir. -
Almanya doğumlu olan ve Türk asıllı bir futbolcu olarak yetişen Can Uzun, kısa sürede Avrupa kulüplerinin radarına girmeyi başardı. Peki, Can Uzun kimdir, hangi takımlarda forma giydi, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylı bilgiler… -
MasterChef'te kaptanlık oyununun kazananı belli oldu. Tantuni etabında rakiplerini geride bırakan Eyyüp Can Mavi Takım kaptanı olurken, Kırmızı Takım'ın başına Cansu'yu getirdi.