Gençlerbirliği'nin yeni yönetiminde görev dağılımı yapıldı
Gençlerbirliği Kulübünün yeni yönetiminde görev dağılımı yapıldı.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Mart 2024 21:08
Kulüpten yapılan açıklamaya göre Osman Sungur başkanlığındaki yeni yönetim, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi.
Toplantıda divan kurulu başkanlığına Selçuk Irgıt, başkan vekilliğine Ozan Güler ile İlham Sıdal, yazmanlığa ise Necdet Özkazancı oy birliğiyle getirildi.
DİĞER HABERLER
-
1. Lig’e 2’de 2’yle başlayan Kayserispor’da 31 yaşındaki tecrübeli ön libero Sinan Kurt, oynadığı futbolla mest etti -
Trendyol 1. Lig'den Sarıyer, Manisa FK, Bursaspor, Kayserispor, Sivasspor ve Mardin 1969, çeşitli sebepler nedeniyle PFDK'ye sevk edildi. Maçlarda kırmızı kart gören; Vanspor FK'dan Ozan Can Kökçü, Iğdır FK'li Alperen Selvi ile Sivassporlu Murat Paluli, "kural dışı hareketi" sebebiyle disipline gönderildi. -
1. Lig'de 2'de 2 yapan Manisa FK, ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekti. Siyah- beyazlılar, ilk iki maçından da galibiyetle ayrılarak lider oldu. İlk hafta deplasmanda Boluspor'a konuk olan Ege temsilcisi, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Evinde Van'ı da 4-1'le geçen Manisa, Sivas deplasmanında da serisini sürdürmek istiyor.