Erciyesspor'a Süper Lig'den transfer
Kayseri Erciyesspor, Sanica Boru Elazığspor'dan Göksu Türkdoğan'ı transfer etti.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Ocak 2013 00:00
- Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2013 11:46
Teknik direktör Osman Özköylü'nün raporu doğrultusunda Sanica Boru Elazığspor'dan Göksu Türkdoğan'ı kadroya kattıklarını belirten Savruk, 27 yaşındaki oyuncuyla 1,5 yıl için anlaştıklarını kaydetti.
Golcü futbolcunun, takımın Antalya'da devam eden hazırlık kampına bugün katılacağını dile getiren Savruk, ligin ikinci yarısında daha etkili bir Kayseri Erciyesspor için bir kaç transfer daha yapacaklarını sözlerine ekledi.
Kayseri Erciyesspor, bir süre önce de Sivasspor'dan kaleci Atilla Koca, Orduspor'dan Numan Çürüksu, Torku Konyaspor'dan Bilal Aziz Özer ile Sanica Boru Elazığspor'dan Arif Şahin'i transfer etmişti.
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir mesai harcayan Bursaspor'da Başkan Enes Çelik, transfer sürecine dair sessizliğini bozdu. Mevcut durumda 3 yabancı oyuncunun transferini kulüp olarak gizlilik içinde tamamladıklarını belirten Bursaspor Başkanı Enes Çelik, bu isimlere ek olarak 2 yabancı oyuncu daha kadroya katacaklarını müjdeledi. -
Yeni sezonda TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Bursaspor'da, saha dışındaki yönetimle ve finansal başarılar taraftarın büyük desteğiyle büyümeye devam ediyor. -
TFF Kulüp Lisans Kurulu, 1. Lig'deki takımların harcama limitlerini belirledi. En fazla harcama limitine sahip olan takım 476 milyon 173 bin 702 TL'yle Esenler Erok oldu.