Beşiktaş scout ekibine 2 takviye!
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın scout ekibine 2 takviye yapıldı. Kulübün eski futbolcularından Kadir Akbulut ve Süleyman Oktay, siyah beyazlı takımın scout ekibine dahil oldu.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 25 Mart 2024 12:28
Beşiktaş'ın eski futbolcuları Kadir Akbulut ve Süleyman Oktay, siyah beyazlı takımın scout ekibine dahil oldu.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; scout ekibi Ulvi Güveneroğlu yönetiminde, Samet Aybaba ve yardımcıları Emrah Bayraktar ile Emir Şiranlı'ya bağlı olarak çalışmalarını sürdürecek.
Alt ligleri de mercek altına alan ve Türkiye'nin dört bir yanına ulaşmayı amaçlayan Beşiktaş scout ekibi, aynı zamanda Avrupa'da da gözlemciler barındırıyor ve gurbetçi oyuncular üzerine araştırmalarını sürdürüyor.
KADİR AKBULUT KİMDİR?
Beşiktaş'ın efsane sol beki Kadir Akbulut, siyah beyazlı takımda 1980-1994 yılları arasında forma giydi ve 5 lig şampiyonluğu yaşadı.
SÜLEYMAN OKTAY KİMDİR?
Siyah beyazlı takımın unutulmaz sağ beklerinden Süleyman Oktay ise 8 yıl (1977-1985) Beşiktaş formasıyla ter döktü.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Beşiktaş haberleri: Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar mücadeleden 3-0'lık galibiyetle ayrılarak yarı final biletini aldı. Fotomaç Gazetesi yazarları, Beşiktaş-Corendon Alanyaspor maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında konuk edeceği Mısırlı.com. Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı. -
Beşiktaş'ın yıldız ismi Orkun Kökçü hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kökçü'nün transfer kararı dikkat çekti. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri