Beşiktaşlı duruşu
Başkan Demirören, "Adalı, Havutçu ve Ateş aklanana kadar kupayı iade etme kararımızı federasyona bildirdik, olumlu yanıt aldık" dedi.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Temmuz 2011 00:00
- Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2011 09:39
Kartal, camia olarak Beşiktaşlı duruşunu bir kez daha gösterdi... Etkin taraftar gruplarından Çarşı'nın önceki gün yaptığı açıklamada verdiği "Aklanın da gelin" mesajının ardından dün de yönetim tarihi bir karara imza attı. İkinci başkan Metin Keçeli ve genel sekreter Fahrettin Curoğlu ile birlikte Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı ziyaret eden başkan Yıldırım Demirören, şike soruşturması kapsamında tutuklanan futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu ve protokol müdürü Ahmet Ateş aklanana kadar Türkiye Kupası'nı iade etmek istediklerini bildirdi...
Aklanınca geri alacağız
Adalı, Havutçu ve Ateş'in suç işlemediği inancında olduklarını belirten Demirören, "Sayın Aydınlar ile arkadaşlarımızın durumunu değerlendirdik. Camia ve kulüp olarak Türk adaletine olan güvenimiz tamdır. Arkadaşlarımızın suçsuz olduğuna inancımız da tamdır. Ancak bir hata yapmışlarsa zaman içinde ispat edilecektir, Beşiktaş kulübü de gerekeni yapacaktır. Adı geçen arkadaşlarımız aklandığında kupamızı geri alırız. Ancak devam eden yargı sürecinde arkadaşlarımız aklanana dek Türkiye Kupası'nı iade etme kararı aldık" dedi.
Kararı olumlu karşıladı
Futbol Fedarasyonu Başkanı Aydınlar'ın bu kararlarına nasıl yaklaştığı ile ilgili soruya, "Sayın başkan da bu kararımızı olumlu karşıladı" cevabını veren veren Demirören, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun durumu ile ilgili soruyu ise "Hukuki açıdan istifasını sunabilmesi için bir hafta beklememiz gerekiyor. Sonrasında yönetim kurulu olarak konuyla ilgili kararı sağduyu çerçevesinde alır ve gerekli bilgilendirmeyi yaparız" şeklinde yanıtladı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın 3 yıllığına renklerine bağladığı Dusan Vlahovic için Tüpraş Stadyumu'nda imza töreni düzenlendi. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Marsilya forması giyen Hollandalı orta saha Quinten Timber, Beşiktaş'ın transfer gündemine girdi, oyuncunun Orkun Kökçü ile Feyenoord'daki geçmişi dikkat çekti. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 16 Ağustos Pazar günü sahasında Eyüpspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.